Jedna pro Dřevaře a bonus

Až jich bude na balík tak se ti pak ozvu skrze adresu.Ale chci za to zjistit o co jde :-) Ta druhá je asi z vína nebo sektu a nevím zda je pro tebe zajímavá.Ale je tam hrabě se sklenkou a čitelnej text v překladu Hraběcí požitkář.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Abreißstopfen (3 Meinungen) petroff: Abreißstopfen, Franz1983: Abreißstopfen, Singer: Abreißstopfen

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Jedna pro Dřevaře a bonus
Jedna pro Dřevaře a bonus
Jedna pro Dřevaře a bonus

Fundumstände

Lokalität:Jihočeský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:7 cm
4 Stimmen
4 Stimmen
angezeigt:
1181x,
Kommentare:
1,
Finder:
Hering Hering
Fotografiert:
der 11. Januar 2021,
Eingefügt:
der 11. Januar 2021

Kommentare

Ahoj, takhle anonymní jen s iniciály se špatně určují. Předpokládám, že to pivní nebude, protože pivovary a stáčírny musely na trhačku i korunky mít vyražené minimálně jméno a stupňovitost piva. Vypadá to na nějakou limonádu, ale i to není jisté. Dostala se mi do ruky i trhačka od fermeže. Zkusím něco zjistit a třeba něco objevím. To druhé vypadá jako cínová záklopka z vína. Fungovalo to jako dnešní ochrana špuntu na víně, která je z plastu nebo alobalu. Používalo se to i u pivních lahví, ale v malém množství a na speciálních pivech. Taky jsem jednou zkoušel takovou záklopku rovnat, pokud najdu fotky, tak je zde vystavím.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben