Konečně padnul.

Dnešní 2 hodinky v tom pařáku, ještě že mám dovolenou.Se svolením majitele, loučka za starým sudetským stavením postaveným roku 1890.Po odsunu původních obyvatel tam žila jeho babička z dědou.Povídá, že jsi se tak slušně zeptal tak si to propípej, loni mě tam vlezli bez dovolení tak jsem je hnal.No pár starejch rejpanců jsem si všiml, medaile ležela 20 čísel od starý dírky, by mě zajímalo co tam kopli , že tenhle signál nechali. Každopádně radost obrovská tahleje první a v parádním stavu.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Verdienstkreuz, zweite Klasse (8 Meinungen)
Wladyslav: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Karinn: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Fox71: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Singer: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Najduvse: Verdienstkreuz, zweite Klasse, suk58: Verdienstkreuz, zweite Klasse, petroff: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Master2: Verdienstkreuz, zweite Klasse, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Konečně padnul.
Konečně padnul.
Konečně padnul.
Konečně padnul.
Konečně padnul.
Konečně padnul.

Fundumstände

Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:Minelab Vanquish 340
10 Stimmen
10 Stimmen
angezeigt:
993x,
Kommentare:
9,
Finder:
Fox71 Fox71
Fotografiert:
der 30. Juli 2021,
Eingefügt:
der 30. Juli 2021

Kommentare

Krásný,kouskem super stav :-)

hm a pěkný i s očkem ;-)

Nádhera :-O

Luxusní kousek :-O :-)
Gratuluji ;-)

Krásná práce gratuluji 8-) palec nahoru 👍

Domluva s majitelem je největší luxus. Mám taky pár takových políček, luk a lesíků. Vždycky pokecáme, ukážu nálezy a pak valíme každý svou cestou.

Povedený kousek... :-)

Díky mádenci,majiteli jsem po hledačce šel ukázat slíbené nálezy, povídám je to tvoje jestli to chceš. No trošku ve mně byla malá dušička že si o zaslužák řekne , ale mávl rukou a že mám dondout propípat zbytek louky. :-)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Válečný_záslužný_kříž

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben