Luxusnice.

Ani se mi ten signál moc kopat nechtělo,nox tyhle nikláky moc neumí,ale tenhle se fakt vyplatil.

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František Josef I. (1848–1916) – 10 Heller (10 Haléř) (č. 383) František Josef I. (1848–1916) 10 Heller (10 Haléř)

Ansichten der Benutzer

Durchschnitt: 18,7 mm
Gebiet der Prägung:
Landesherr: František Josef I. (1848–1916) (2 Meinungen)
Prägungsjahr: 1910 (2 Meinungen)
Nominal: 10 Heller (10 Haléř) (2 Meinungen)
Material: Nikl (Ni) (1 Meinung)
Nr. der Münze: František Josef I. (1848–1916) – 10 Heller (10 Haléř) (č. 383) (3 Meinungen) Kapsa: 383, venda06: 383, kocka1963: 383

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Luxusnice.
Luxusnice.
Luxusnice.
Luxusnice.

Fundumstände

Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:22 cm
Verwendeter Detektor:NOX 800
14 Stimmen
14 Stimmen
angezeigt:
709x,
Kommentare:
14,
Finder:
Kvasak Kvasak
Fotografiert:
der 6. September 2022,
Eingefügt:
der 11. April 2022

Kommentare

Mince v krásném stavu, který potěší; blahopřeji a díky i za fotky původního stavu, urodilo se toho hodně :-) a bude to ještě lepší, také kopu tyhle výsledky. Na jakou hodnotu signálu tu minci Nox vzal ?

;-)kecal bych,nevím,kopu na sluch a tohle skákalo do železa,ale signál byl i tak na kolečko. :-)

Pěkná my jich tam včera měli požehnaně i dvacky

Parádní desítečka. Kór když se povede v takovým stavu. Ten kolečkovej houpavej signál mám nejradši.😎🙂🐱👍

Vím a podíval jsem se na to, že Bandita měl velký úspěch :-), který je bych řekl vyjímečný. Jinak k tomu signálu, když to skáče do železa, tak já to s Noxem nekopu, protože ve výsledku mi opravdu vychází větší železo; tohle by se mělo ukazovat na Noxu mezi 19-21, to pak také kopu :-). Ať se daří.

Jarynor
ID je určitě důležitý,ale ta modulace a výška tónu o který píše kvasak je stejně důležitá.Obzvlášť když chodíš vícetónovku. Omlouvám se, nerad bych poučoval.🙂🐱

pěkná, ;-)

Hezkej niklák. ;-)

kocka1963
Názor jistě nevadí, když se to slušně napíše, tak je to v pořádku a člověk si může rozšířit i znalosti. Chodím vícetonovku, samozřejmě poslouchám výšku tónu, ale když mi ID skáče do minusu, tedy do železa, tak se mění i výška hlášeného tonu a hlásí se mi to právě tím brumláním oznamujícím železo, takhle bych to doplnil.

Jarynor
Ok.Tohle jak píšeš bych taky asi nekopal, obzvláště na poli to je většinou jak říkáš kus železa z pluhu nebo jinýho nářadí. V lese bych byl možná pozornější. Ale to píšu věci který určitě znáš. Ať se daří a vždy ten správný signál pod cívkou.🙂🐱

kocka1963
Jsi velice laskav, chodím teprve druhým rokem, takže jsem rád za rozumný názor od zkušenějších; snažím se, ale dělám pořád chyby, samozřejmě na nějaké první stříbro teprve čekám a chodím spíše pole. I Tobě správný signál do dalších dnů a děkuji velice, pěkné dny.

Dikes Jarynor. Stříbro přijde neboj.🙂🐱

;-)na stříbro stím nesmíš mávat jako skřoviňákem :-Dpěkně pomalu,kroksun krok a kopat i slaboučký signálky. ;-) :-)

kocka1963 a Kvasak
Jsem někdy zrychlený na tom poli :-), takže díky moc za inspirativní myšlenky a snad na to stříbro někdy dosáhnu, moc bych si to přál :-).

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben