Něco z pláže

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: 8. Eheringe (3 Meinungen), (1) Ringe aus Gold (1 Meinung) Tom78: (1) Ringe aus Gold, Opin: 8. Eheringe, cobasico: 8. Eheringe, Motopetak: 8. Eheringe

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Něco z pláže
Něco z pláže
Něco z pláže
Něco z pláže
Něco z pláže

Fundumstände

Fundtiefe:25 cm
Verwendeter Detektor:Minelab Equinox 600
14 Stimmen
14 Stimmen
angezeigt:
2066x,
Kommentare:
5,
Finder:
cybork cybork
Fotografiert:
der 15. April 2023,
Eingefügt:
der 26. Mai 2023

Kommentare

to je naše čejka, koukám, že Ti ta mosaz docela jde ;-)
- a jaká je voda??

lukegoss - tak něco málo už od března padlo. Pokud jde o vodu, tak teď už je super, ale ještě před týdnem nic moc, protože týden v kuse pršelo.

To jako, že každej den padne goldna?!?!?!? :-O ...

Dobro došli, na úvod musím pochválit kolegu Lukeho za novou profilovou fotku, pěkné čisté tričko, palec nahoru.Za měsíc se taky chystám k Jadranu, tak zvažuji že si taky detektor přibalím. V tuto roční dobu Cyborgu asi pláže nepřekypují turisty takže je ta hledačka asi na pohodu?Ty nálezy vypadaj zajímavě. :-)

cobasino - tak divoké to zase není, ale od 9. března jich padlo celkem 7. Taky 2 titanové, nějaké stříbrné a nějaké obyč., zatím celkem 23 kousků. Uvidíme, co bude během sezóny a po sezóně.

Fox71 - zatím je to v pohodě, ale pomalu se to začíná plnit, takže už nehledám na plážích, myšleno suchou část, ale ve vodě, když se do ní dá konečně vlézt.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben