Niklacek

Dnešní pole davalo vic nez sem cekal sedum jedno krejcaru(čtyři malý,tři velky-jeden Marie Terezie,pulkrejcarek,dvouhelery jeden urco ten pod nim nevim:( (viz foto) desetniky,dvacetnik,petnik,jeden deník,svatosku (pro me dosti zajímavou) par minci co se budou koupat v ol. oleji....jo a rad bych někoho jestli by nevěděl co muze byt zač mince s krásnou zelenou platynou viz.posledni foto uprostřed... A kdyby mel někdo návrh jak setrne mince ošetřit a vyčistit sem s nim :)

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František Josef I. (1848–1916) – 20 Heller (20 Haléř) (č. 415) František Josef I. (1848–1916) 20 Heller (20 Haléř)

Ansichten der Benutzer

Gebiet der Prägung:
Landesherr:
Prägungsjahr: 1894 (1 Meinung)
Nominal: 20 Heller (20 Haléř) (1 Meinung)
Material:
Nr. der Münze: František Josef I. (1848–1916) – 20 Heller (20 Haléř) (č. 415) (1 Meinung) Sleid: 415

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Niklacek
Niklacek
Niklacek
Niklacek
Niklacek
Niklacek
Niklacek
Niklacek

Fundumstände

Lokalität:Olomoucký kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:x terra 505
4 Stimmen
4 Stimmen
angezeigt:
739x,
Kommentare:
3,
Finder:
Sleid Sleid
Fotografiert:
der 12. März 2017,
Eingefügt:
der 12. März 2017

Kommentare

Když chceš vědět, co je to s tou zelenou PATINOU, opláchni pod vodou, slušně nafoť z obou stran a vlož. Určitě někdo poradí. Čištění se odvíjí od druhu materiálu, to najdeš na netu, nebo i tady na LP. ;-)

Jasny oplachle to z lehka je aji kartackem jsem to lehce opucoval (jedna se o jednostranou minci a připomíná trochu grešli...) zítra nafotim :) mam toho dost na cisteni :D at to pipa :)

Dík :) priste te beru taky nez tam zaseji...zatim je netknute od loňska :) jinak jedna maruska tam je 17.. a tak by se hodil lotrando :D jinak po tom co jsme dotelefonovali tak sem na 100m přímou carou kopl pět minci a pak iz cigarko a domu :) jen doufám ze nedělá klapne jinak budu muset az za 14 dni :,-( :-/

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben