Od pěstního klínu k sekeromlatu

Ne zcela běžný zelený kámen,obdobný materiál zde rozporován,že to není nástroj,2ks stopy lidské práce na nich,třetí mohl být ve stádiu,nedokončeného.Když jsem ten svůj vyloupl ze země a vzal do dlaně,cítil jsem,že jej člověk měl již v ruce.Ten pocit byl velmi imtenzivní.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Schleifende Industrie (2 Meinungen), Eneolit - Instrumente (1 Meinung), Steinzeit - Neolithikum und Eneolithikum (1 Meinung) piryovec: Schleifende Industrie, : Schleifende Industrie, Estetik: Steinzeit - Neolithikum und Eneolithikum, kvalt: Eneolit - Instrumente

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Od pěstního klínu k sekeromlatu
Od pěstního klínu k sekeromlatu
Od pěstního klínu k sekeromlatu

Fundumstände

Lokalität:Středočeský kraj
Bodenzustand:Trocken
12 Stimmen
12 Stimmen
angezeigt:
2191x,
Kommentare:
4,
Finder:
Manzo Manzo
Fotografiert:
der 9. Februar 2017,
Eingefügt:
der 9. Februar 2017

Kommentare

Sekerka, materiál asi kvarcit, křemenec. Krásná

Ne Tomama, ten mluvil o klackách..............

Je doopravdy pěkná a má určtý milý vliv na člověka,díky.Původně jsem se domníval,že ji WWW.IV,exportoval tento druh do Vietnamu a tam přivázána k dlouhé bambusové tyči,byla součástí protiletadlové obrany. :-O

V těchhle nazelenalých křemencích bývají často granáty - Klarkon zbystří :-) :-) - nějaké červenohnědé tečky tam vidím 8-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben