Pantáta Reiner u Ivančic

Ahój, jak to tady jde? Já mám nějakou krizi. Celou zimu jsem jen žral a pil a teď se mě špatně chodí v terénu.Někdy jsem i pracoval ale to mě moc nebaví. Ale šéf je hodný a protože ví, že teď nic nemůžu najít, teda hodnotného, tak mi dává peníze i za moje postávání abych si teda mohl aspoň dajaký ten artefakt prikupiť.
Tak jsem si začal kupovat staré ansichstkárten a fotke. Chtěl jsem si koupiti jiné věci ale vždycky mě nějaký darebák na aukru předběhl. Třeba tam byl kubistický obraz za 2 kč ale nakonec mě předběhl nějaký Rockeféller. Nevadí nevadí.
Tak tohle je pantáta arcivévoda Reiner při válečných manévrech u našich Ivančic v roce 1913. Já to koupil jednak že je to u nás a jednak je to z lokality kde jsem s Bubákem rok řádil. Reiniie tam má nějakej befel od nadporučíků Čapka a Schindlera. Fotku a pohled dělal Nawrátil, oni se pak přejmenovali na Navrátil.
Takže tak. Jinak zdravím, všechny Braty a Sestry. Co dělá Luke? Pořád rozdává bonbóny u školy? A co Brat Mongol? Ej ten je už určitě na dajaké cestě posvátnej. Ale i další. U Zudermána sa neptám, ten jezdí někde na Jawě.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Foto (3 Meinungen), Ansichten (2 Meinungen), Ansichten, Fotos, Schriften, Dokumente (1 Meinung)
zizka: Ansichten, Fotos, Schriften, Dokumente, GATTO: Ansichten, Singer: Ansichten, srsnak: Foto, ufo: Foto, KNAKER: Foto, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Pantáta Reiner u Ivančic
Pantáta Reiner u Ivančic

Fundumstände

Lokalität:Jihomoravský kraj
Abgegeben an: Muzeum v Ivančicích
6 Stimmen
6 Stimmen
angezeigt:
2059x,
Kommentare:
29,
Finder:
odysseus odysseus
Fotografiert:
der 26. Februar 2021,
Eingefügt:
der 28. Februar 2021

Kommentare

:-D :-D :-D ty jsi NEZMAR!!! :-O :-D :-D :-D

Tak to bude asi Reinerova pistalka co jsem tam nasel, :-) :-) :-) :-) :-)

Bárten, to je starý rodový artefakt habsburkov ta fujára! To pískal na Čapka a Šchindlera!

Koukej se rozhejbat! Všechny nálezy v tvým dosahu se už tetelej strachy. ...

Dneska už jsem byl. Mára mě prodal dajaký nový stroj, tak snad to půjde samo. Hledal jsem teď po lesích bronzovej depot a za dva měsíce jsem ho nenašel. Ale jsem blízko. Pak trumfnu všechno předtím!!!!!! 8-) 8-) ;-)

brááát, vítaj!! - mám pre Teba tu levandulu, co si si objednal na vianoce pre kamošku, japkovycu, co som mal pre Teba, tu som užej vyslopal, lebo zima bola v terchovej tuhá
- obrázok pekný, ajajaj, já bysom zasa vojančil, všetkých bysom do late postavil, medajlu za chrabrosť bysom na hruď pripol, šablu nablískal a mašíroval!!!!! :-O
- a pred školou už som néni, cukríky sú pasé, teraz pred pennysmárketom respyrátori ponúkam :-O

brááát, neříkal's něco o c.scope??

Tak dajak sa to jmenuje. Mě to stačí. Hledá to tak akorát co potřebuju. Já mám velké sluchové předpoklady. Je to už dáno mým příjmením. A tohle má tři tóny!!! To je pro mě po dvou tónech velký skok. Takže teprvá začínám!
Těrchová, aj tam som tiež vo svojej mladosti bol. A svezli mňa kompou cez velkú řeku.
Dacani nechcú cukríky, tak preto som tam poslednů dobu stál ako trotel, Rešpirátory vravíš. Dobre, zajtra to zkusím. :-O

No jináč sa dovzdělávám. Teďkaj čtu dačo o šimpanzoch. Pekná zvieratka!!! ;-)

já som pil velmi umírněno. Vypadol som z rytmu. V tydnu jsem otvoril marhulu a ani pol litra som nevypil. A od tej doby sa přeléčuji Plzní.

Nemám taků morálku ako ty Brát!

Tak Tě Petře zdravím ,jo nic se nemá přehánět. Hezkej pohled a když je to kousek od nás .

Ahoj V´ˇto, budeme po tobě něco potřebovat. Týká se to jednej doktorskej práce a tvých znalostí Budkovic. Napíšu ti zprávu.

bráát, pijem už iba, keď telo pýta, nemóžem piť hocikedy, lebo mám už iba demijon 52% tak sotva na poriadný zapijok!!! :-O

Chlapci, doktor Skála, však ho znáťe dobre, ten kdyby vás dvoch slyšál,en by plakal! Ten by plakal ako Niagára!

:-Dto si dycky spomenu na Dlouhé Bidlo,Pohledničkýýý,kupte si pohledničkýýý :-Da já blbec je dnes nakupuju.A ceny nejsou mírné o:-) ;-) :-)jó místopis je místopis ;-) :-)a du si dát panáka ;-) :-)

Svět je samá drahota.A lakota. :-D

hoši, svět není ještě všude úplně zkaženej - nechám vám respirátory kus po 79kč - když vemete krabici, tak za 82kč /kus/ :-D :-D

:-Dmi povídej,sem si udělal radost,dvá kousky po patnácti stech.no ale nekup to když se dvacet let neobjevily. o:-) :-D :-D

:-D :-Dkrabici za 82 ?Já chci respirátor,né krabici na hlavu :-D :-D

já mám jeden starý od strýka Džeksna

přátelé, ty pohledy, to je drahej špás, dát takovej majlant za něco, co okousají myši, to je ujetý :-D
- já měj celou krabici obalů od žvýkaček, brutality starý, bo sem to jako harant poctivě sbíral, donaldů celej pakl, dal sem to pěkně do sucha k bábi na půdu, sem na to za ty roky zapomněl a pak sem cosi na aukru hledal a viděl, že ten jeden starej donald šel za hromadu peněz, sem si na tu krabici vzpomněl - no, hledal sem to v tom bordelu dlouho a když jsem ji objevil, byla celá děravá, bo myši si v ní udělaly pelech, tak to šlo do kamen :-D
- a od té doby už sbírám jen kovové věci :-D

Toš vitaj synu :-O :-D Nechybí těm detektoristům ne těch hůlkách cífky? Alebo je to jen suchý nácvik? :-O :-D

Tož už ani já tomu nerozumím :-/ a to piju pravidelně ;-) :-D

:-D Medis,

Tak jestli nemají cívky, tak těma šablama zapichovali krtky. Nebo to je protiminová jednotka. Když najdeš ten plac a hezky to tam proběháš, za chvíli zase budeš ve formě. :-D Trénink je třeba, zdejší kopce jsou sviňa! ;-)

Zdravim Odyseus, v sobotu sem te asi videl na véseku, byls to ty? Bylo tam jeste neco? Znamej rikal ze to tam ma profiltrovany tak by me zajimalo jestli to udelal poradne 😊 ja sem z ty vesnice kde je masna v zatacce u zrcadla 😊

Ve do to jsem byl já a bubak! Je tam hovno.

Ody to stejny rekl ten znamej, nasli tam asi 3 medaky jinak nic... Tak zatim 😊

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben