Přezka 2

V sobotu se podařilo a vydloubl jsem si že smeťáčku 2 Přezky, ten kdo tam byl přede mnou by si rval vlasy vědět že byl cca 5cm od obou :-D ale aspoň tam počkali na mě, bohužel Železná je téměř mrtvá, hliníková trochu sezrana, ale jinak vypadá jeste dost dobře tak aspoň že tak. A ještě děkuji kolegům že mě tam vzali, bez nich bych měl prd... Tak díky chlapi a příště jste na řadě opět vy!

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Wehrmacht (2 Meinungen) strejda1753: Wehrmacht, Blashke: Wehrmacht

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Přezka 2
Přezka 2
Přezka 2
Přezka 2
Přezka 2
Přezka 2
Přezka 2
Přezka 2
Přezka 2

Fundumstände

Lokalität:Ústecký kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:40 cm
Verwendeter Detektor:Makro kruzer
5 Stimmen
5 Stimmen
angezeigt:
1073x,
Kommentare:
4,
Finder:
strejda1753 strejda1753
Fotografiert:
der 1. Februar 2020,
Eingefügt:
der 3. Februar 2020

Kommentare

Víborně si jí pucnul a šetrně :-D

Šetrně se musím přiznat že moc ne, ale aspoň mám jistotu že mor kterej ji vyziral je pryč :-) ale jsem rád jak vypadá, čekal jsem že bude víc sezrana když jsem jí začal čistit... Odpadali docela velký kusy :-( no ale na druhou stranu jsem čekal že ta Železná dopadne líp než dopadla, vzít ji úplně tak z ní nic nezbyde... V elektrolize se začala rozpadat, tak jsem dal dolů co šlo a víc už nepokračoval, aby z ní zbylo aspoň něco...

teda koukám 8-) jak jsi to vyčistil? :-D

Zkoušel jsem macet, ale téměř to nešlo dolů, tak jsem ji vzal na piskovacku, stáhl tlak na minimum a lehce jsem ji vzal, zbavil jsem se všeho moru a myslím že to dopadlo dost dobře :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben