Skoro zlataky

Tak se včera skoro zadařilo :-) šel jsem po práci na hodinku s detíkem a vzal jsem to na flek kde jsem při procházce bez detiku našel vyvrat a u něj byly rozbité talíře a další keramika, tak jsem šel rovnou sem, jako první padla u skály zátka od piva a pak už jsem šel k onomu fleku, jaký bylo moje překvapení když jsem vydloubl takový nejasný cíl ale přece jen mi nedalo ho tam nechat... No najednou se vyvalili z rozbiteho hrníčku 3 lehce zlaté, slepene kolečka, která se hned rozpadli od sebe, promnu v rukou už bez rukavic a říkám si ty vole to je snad fakt zlato... No nadšení netrvalo dlouho protože místy prosvitala med či podobný kov... Ale pořád naděje žila až cestou domů jsem si říkal že přece na minci nebude jelen kteryho jsem na jedny zahlédl hned na místě, ale naději dával nápis marke, no co kouknu doma a bude jasno... No hned na mě vyskočil herní žeton téměř stejný, tak nadšení bylo částečně pryč, ale ještě žádný takový nemám tak potěšili :-) průměr je 16mm :-)

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Spiel-Chips (1 Meinung) strejda1753: Spiel-Chips

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Skoro zlataky
Skoro zlataky
Skoro zlataky
Skoro zlataky
Skoro zlataky
Skoro zlataky
Skoro zlataky
Skoro zlataky

Fundumstände

Lokalität:Ústecký kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:5 cm
Verwendeter Detektor:Makro kruzer
18 Stimmen
18 Stimmen
angezeigt:
1398x,
Kommentare:
4,
Finder:
strejda1753 strejda1753
Fotografiert:
der 11. November 2019,
Eingefügt:
der 12. November 2019

Kommentare

To by me fakt nastvalo :-)

No aspoň už se blížím :-D teď mám ten pocit natrenovanej a můžu jet na ostro, snad to se mnou na ostro nesekne :-D :-D :-D

Jojo ta překvapila, tady na tom fleku jsem ji ještě nenasel :-)

:-)
Supr.I ta hlíva je Pecková Dagmar.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben