Detektor kovů Garrett Ace 150

Nastavení přístroje, udržba a vše okolo detektoru kovů Garrett Ace 250, .

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 10.7.2010 18:27

Čau čau, většinou, lidi který znám a mají ace 150, nastavují citlivost 3/4 záleží na terénu :)

Ahoj, na mince mam citlivost na 3/4 a někdy na max. Když to mam na max. sahá to o trochu hloubš, ale háže mi to občas falešný prozvuky. Záleží na půdě 8-)

Já jedu na max,když začne šílet tak se dá citlivost vždycky ubrat - lepší než něco nekopnout kvůli menší citlivosti.

All metal a citlivost na max. Když začne šílet, nejdřív přepínám na jevelery a pak snížím citlivost, když to nepomůže.

A když nepomůže ani tohle tak žluťáka vypneš a jdeš domů :-D :-D :-P :-P

Asi byste měli žluťáky nahradit něčím povedenějším, nemyslíte?

A co navrhuješ za mašinku? Snad ne taky jako dost početná většina XP? Ono to není o klacku (tedy kromě rychlosti odezvy, citlivosti a jiných čudlíků se kterejma se dá kroutit a hlavně ceně), ale o tom být včas na správným místě, než to najde někdo jiný ;-) No už je hledačů fakt víc než dost :-P
ps: ACE je celkem držák za rozumnou cenu.......

Ahoj, já myslím, že Tesoro Silver uMax je o 1OO% vejš a cena je 7000,- :-). Můj názor.

Docela by mě zajímalo, jaký kdo používáte na žluťákovi cívky :-)

Mám na nasazenou 9x12" a už ji nesundavám. Je to dobrej vysavač na kolečka :-) Jo jen pro upřesnění, mám 250tku, ale to bude dosahem a pokrytím asi úplně stejný ;-)

Já tam mam origo 6.5x9¨ a zdá se mi to nějaký malý :-D kolečka se mi povedou jen občas teda. Hlavně když to přeskakuje mezi iron a coins :-/

Já jsem si koupil na garret civku z Uk a šlape v pohodě dobrý vysavač to je cívka je Mars MD GOLIAF 15 DD více o ní zde http://koper.com.ua/katushki-dlja-metalloiskatelja/mars-md/mars-md-goliaf-15-dd/ ;-)

Poradil by někdo jak s ace 150 nekopat hřebíky na poli? :-D

Skus to asi takhle-vydiskriminuj policko iron,ci hledej na rezim coins a sniz senzitivitu o policko, no,doufam,ze to u 150ky jde,ja mam 250ku..

Já chodím se 150, ale na pole diskriminace COINS bych byl opatrný - to hodně věcí přejdeš. Tam kde je hodně Fe, přepínám na jewelery. Senzitivitu stahuji když má detík hodně falešných prozvuků, většinou to pomůže.
Ale na původní otázku odpovím jinak. Ze začátku to chce kopat všechno a porovnávat nález s tím, co detík signalizuje. Po čase budeš vědět, co kopnout a co ne. Ale i tak se ti občas stane, že si ten rezatý hřebík vyhrábneš. Stoprocentně se tomu ubránit asi opravdu nedá, to je tedy alespoň moje zkušenost se 150.

Nezapínej metal přepni na jewerly citlivost na plno bere to olovo hliník měd a mince., zělezo to vyloučí a ukáže jen na displeji ,zkus a uvidíš.

chci se zeptat, zda používáte v Garrettu ACE 150 nabíjecí baterky, jde mi o to že 4 tužkovky mají 6 V, když použiji 4 baterky nabíjecí bude tam jen 4,8 V, bude to fungovat?

Funguje to :-)

mě to s nabíjecíma nefunguje :,-(

Na voltech dost záleží já osobně je už nepoužívám gareta to dost tlumillo a plno věcí jsem přešel dosah se mě zdál menší,Nos sebou vždycky náhradní a nový,hlavněkdyž hledáš delší dobu.Moje rada baterky normální ale s věčí výdrží .

Ahoj všem.Potřeboval bych poradit s výběrem detectoru.Nevím který detector je pro začátečníka lepší.Váhám zda si vybrat Viking VK 30 nebo Garrett ACE 150.Vy jste mnohem zkušenější,tak bych dal na vaši radu.

100% VK40

taky vlastnim Ace 150 s orig civkou,pokud jde o baterie,tak zatim pouzivam energizer doporucene vyrobcem a i v nepriznivem pocasi me to dalo pres 30hodin hledani.momentalne jsem si dal ke kamosovi nabijeci baterky aby mi tyden meril stalost napeti pri rovnomernem zatizeni 5h denne.nabijecim moc neverim,tak po tomto testu dam vedet jak to dopadlo ;-) jinak pole chodim na jewelry mode a citlivost podle terenu.obcas kopnu nejaky obal,i kdyz uz vim ze tam je,ale zase by me mrzelo prejit nejaky nalez,tak radsi kopu 8-) ciste na coin mode bych s timto nechodil,dost casto mi to nejdriv jede zvukem pres jewelry,pokud rychle macham nez se signal ustali.takze pokud bych jel pouze coins mode,nevim nevim co bych nakonec vykopal

:,-(

Ahoj nemá někdo z vás dvd lovec pokladů pro garrett Ace 150?
Má cenu ho shánět nebo né??

ne,nemám :-D

chci se zeptat dokolika cm dává garrett 150 signál ;-)

dej na radu co ti napsal cabraka ;-)

jinak signál dává i přes 40cm na velkej kus železa radlice atd..s menším předmětem je dosah menší a menší.....a některý věci nenajde ani v 5cm ;-)

Ahoj, ano... velmi ale zalezi od pody, vlhkosti a podobnych vonkajsich faktoroch.
Osobne mam skusenost ze som pipol nieco v hlbke 6+ a vo vykope v hlbke na lopatu som nasiel malinky kusok zeliezka velkosti radovo par mm

čus kde se tu dají nahrát fotky s nálezama abych zjistil o co vlastně jde? Díky za radu.

chci se zeptat jaky ma dosah civka 9x12"

To ben06: záleží na velikosti předmětu. Tam je dosah od 15 cm na menší minci po 50cm na desku 30x30cm.

Díky za odpověď

zdar jeste bych se chtel zeptat jaka je lepsi civka na ACE 150
jestli 9X12 nebo 8,5x11 PROformance DD

Zdravím chlapy měl bych na Vás prosbicku :-)!!Jsem zacinajici hledac a chci si koupit nejaky ten detektor cca do 6000 kc!!Poradi nekdo diky moc

kontakt : mefesto@seznam.cz

Ahoj mám 150 s originál cívkou chtěl bych poradit jestli koupit lepší cívku nebo lepší detík ;-) ;-)

já mám ace 150 s cívkou 38cm na 30cm a maximální spokojenost, hledám teda zatím jenom 8 měsíců tak mi zatím stačí :-D

Ahoj mám ten samej problém už někdo poradil jestli tu civku nebo detik?

Několik posledních hledání mi po hodině až dvou začne detektor nepřetržitě zvonit i když ho nasměruji pryč od země. Zkoušela jsem všechno (změna modu,citlivosti i vypnutí),ovšem po pár máchnutích se znovu rozezvoní. :,-(

Dělalo mi to když byla slabá baterka a jednou když se mi nějak dostal bordel do konektoru připojení cívky, tak to bylo taky něco .... :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben