Detektor kovů C-Scope CS1220XD

Prosím o radu okolo detektoru kovů C.Scope CS1220XD, a také bych se rád zeptal na napájení přístroje.

Detektor kovů CS1220XD se již nevyrábí

Návod pro detektor kovů C.Scope CS1220XD: Návod 1220XD

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 16.5.2009 09:18

U alkalických baterií záleží na tom, jak dlouho byly někde na regálu. Pak se samozřejmě může stát, že jsou hned pryč. Dobíjecí baterie používají všechny detektory C.Scope. Spíše tak máš jednu baterii vadnou.

Baterie vadná nebude, včera jsem vyměnil baterie, nechal jsem tam nabíjecí a signál byl 15cm na polní lopatku, nefungoval bezpohybový režim a po přiblížení lopatky na 3cm k cívce detektor mlčel. Dneska zapnu detektor a vše jede jak má.

Ahoj. Těžko říc v čem je problém. Je samozřejmě možné změřit odběr přístroje. Ale příliš se mi to nezda. Přístroj je jak si psal ale 4 roky starý. A tak je možné že se odběr z nějakého důvodu zvednul. Bylo by potřeba to testnout.

Odběr je 33mA v klidu, a až 40mA při signálu. Měřeno digitálním ampérmetrem. Díky za rady.

Pak je to opravdu pouze v baterkách. Odběr je vpořádku.

Pokud je jeden Aku vadný snižuje se tím kapacita složeného Aku na kapacitu toho nejslabšího článku.Ostatní to nepoškodí hned,ale časem ano.To platí i pro alkalické baterie.Pic

V baterkách to neni, dneska to zase udělal. Tak jsem do něj parkrát třísknul, něco cvaklo a fungoval bez problémů dál.

Ahoj. Tak to je mě opravdu líto, ale nevím co by tam mělo cvaknout :-(. Jediné co mě napadá jsou kontakty baterii, al ty necvaknou ani po tom co budeš s detektorem mlátit o strom. Pokud jsi naměřil odběr 40 milířů, je to v pořádku.

Co podělanej potík?... ;-)

Problém vyřešen, zjistil jsem, že se občas samovolně zapne nějakým záhadným způsobem diskriminace na plno i když je úplně stažená. stačí zmáčknout tlačítko s diskriminací a vše je ok.

Dobrý den potřeboval bych druhý detektor bezpohybový ke své F5 a vybíram si mezi CS1220XD a SC1220R. Tak bych rád slyšel nějáké rozdily (samozřejmě kromě toho ze jeden je digital a druhý ne). Spíš bych radši skusil ještě analog k te F5

Moc děkuji za každou radu

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben