BLISSTOOL LTC64X v3

Ahoj hledači, přemyšlím o koupi BLISSTOOL LTC64X v3, zajímalo by me jestli s ním máte někdo nějaké zkošenosti, po případě jaké. Děkuji za reakce

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von ten_s_pipakem 12.8.2016 14:50

Nikdo nemá zkušenosti s blisstoolem??? :-(

Ahoj.taky uvažuji,jedinou lepší recenzi jsem našel tady http:// pokladypodnami.cz/blisstool-ltc64x-v3-recenze/ ,jinak taky uvítám někoho ,kdo ho běhá.

Ahoj jestli ho ještě mmate uvítám “výměnu zkušenosti” :-)

Ahoj, kdysi jsem s ním jednu dobu chodil. Je to celkem těžký stroj, jednoton, čili dá trochu času ho naposlouchat. Zatím nejhlubší detektor co jsem chodil, opravdu již srovnatelný s pulzáky. Nastavení vypadá sice složitě, ale není to taková hrůza. Jede sice na 7 kHz, ale bere i opravdovou droboť, jen tam moc nefunguje diskriminace. Kope se hodně železa a nevím, zdali se to dá časem naposlouchat jako třeba u tejona. Dnes už se k němu dělá i menší separační cívka tak tu bych bral určitě, místo té obří, co se k němu taky dělá. Dal jsem ho pryč, protože byl na mě dost těžký. Pokud by si ho chtěl někdo pořídit, tak si ho dokážu představit jako druhý detektor na dohledávky, jako primární detektor na hlavní hledání si ho dost dobře představit nedokážu.

Zdravím hledaci, rozhodl jsem se znovu si pořídit blistool, byl bych rad kdyby se me ozval nekdo kdo ma terenni zkušenosti s touto “bestii”. Když jsem ho mel prvně, vzdal jsem to teď se me to rozlezelo v hlavě, ma spusty výhod, jen vedet jak na to. Dik za každý koment ;-)

Viděl sem ho na jedné předváděčce jak šel na cíle neskutečně hluboko.To je vše.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben