Crash Test Cívek Mars MD

Docela maras tes po rusku co ta civka vydržela no maras :-D

https://www.youtube.com/watch?v=4bLGXieoBzw :-O

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von xxxromio 21.8.2015 16:27

Tak jsme to dnes trochu pochodili, pole nešťastná záležitost - bez jakékoli možnosti odladění. Nedalo se hledat, odladění ani po všech radách jak odladit (TRSH temer nula - 4...citlivost max - 10) se nepodařilo.

Les? Naprostá paráda, odladění šlo ihned, všechno vpořádku, dalo se chodit, GB vycházelo na cca 7-9 bodů podle možností.

To mi tedy lidi řekněte jaký rozdíl to pro detík (X-terra 305 + MARS Tiger) v těchto typech půd a odlišných míst je? :-( Jsem z toho celkem smutný. Půda v poli byla hlinito-jílovitá s občasnými kameny. Les byl prostě les...

Majkiz , nemám sice Terru ,( synátor má 705) ale kde nejde odladit a cívka prozvukuje na každé hroudě ( množství hnojiv v půdě,vysoká hladina spodní vody,mineralizace) musí se přezouvat ,větší cívku dej do batůžku a nasaď menší. Nejde prostě chodit s velkou cívkou na všech terénech, resp. jde ale za cenu osekání výkonu a pohodlí.

Taky tam, na tom skvělým poli, jak to poslouchám, může mít pod zemí kabel, plynovod, prostě tu zemní telegrafii. Ale počítám, že taky napíše že ne, tak potom pokud je z Hradiště, tak to má kousek na pobočku do Brodu k Oldovi, že jo. To je snad rada, která by se nechala přijmout a měla by pomoci. Tím se to nejspíš vyřeší.

Tak určitě rád na tu pobočku zavítám ostatně jsme si o tom už psali ;-)
Inženýrské sítě na tom "skvělým poli" jisto jistě nebyly. Ale jak píše ankoz nejspíš je potřeba změnit cívku, není pole jako pole a ono políčko bylo pod lesem s pěknými kousky kamení a hnojiva či mineralizace se tam úplně nabízí. Jinak litrfree děkuji za návod ze zpráv..Do Brodu rád zavítám ;-) zdar

Supr. Ať se daří. :-)


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben