Další koníčky hledačů....

hoj všichni - ja osobně kromě několika druhů sportu mám ještě jednu velkou libůstku mimo hledání...hraju online poker - je tu ještě nějaký takový nadšenec, nebo jaké máte další koníčky?

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von Patrosos 17.1.2010 22:42

Zdravím, letecké modelářství, rybařina a zahrádka, ale nějak to s společně s hledáním nestíhám :,-( :,-(

jj tak to znám - není to jednoduchý skloubit vše dohromady - snad pokud se dožiju důchodu tak pak, ale moc šancí tomu nedávám :-(

modelařina,hokej ted už rekreačně,rybařina hlavně pstruzi, ale pouštím je nepapam,letecké simulátory ,ještě na stará kolena jsem začal chodit do školy matura, a práce je mým koníčkem zedničina hlavně obklady a dlažby,detektor chodím spát kolem 24:00 a v 6:00 vstávám ,ale zatím to jde:-)) o:-) :-P

Geocaching-vzdaleny pribuzny detektoringu... ;-)

akvaristika chov a odchov rybek,rybařina už jen poskrovnu,příroda celkově a samozřejmě PRACE :,-( :,-(

též jsem dělal akvaristiku - 18 let - příroda je nám hodně blízká a do toho ještě dělám bylinky
a zahrádku - tak že nechodím z přírody naprázdno - fandím takto aktivním mrcasníkum.Obvzlášt
když to ještě spojím s mimořádně dobrou hudbou - heavymetál - rock ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Hudba,moje parketa je country ;-) Dík za poklonu ;-)

Ahoj... Airsoft, tvorba a správa webů, dělam remixy oldies na disko a hledání druhoválečné podzemní fabriky na Šumavě.
Taky byste potřebovali aby den měl tak 50hodin na to to všechno zvádat? :-/

taky si jdu občás zahrát airsoft, teďka na jaře plánujem tým na lepší úrovni, tak uvidím jak to dopadne

Ahoj, běžky, pes, toulky přírodou, manželka ;-) :-D :-D :-D

silniční cyklistika.. najedu cca 10 000-11 000 km ročně

Numismatika a sbírání více méně všeho ,trochu známky trochu pohledy a sem tam nějaká ta knížka. ,rybaření , akvaristika a samozřejmě hledání.
Jo a občas taky musím do práce :-D

Asi jako jediný můžu úplně bez nadsázky napsat, že moje práce je zároveň i koníčkem.

To se mýlíš, moje práce je mým koněm! Úplně stírá hranici mezi prací a koníčkem, a ne jen v jednom oboru :-) Celkem mě to pohlcuje :-) :-)

Vzhledem k neuvěřitelným příjmum českých archeologů, to asi ani jinak nejde :-)

Ahoj,kromě polí,lesů a luk,sbírám RU šavle,takže kdyby byla náká k mání?:-)

Rybář a opilec :-P

a ještě špatný basák v dobrý zabavové kapele :-P

Teraristika, tudíž všechno co se plazí ;-)

zdravim...10let hram solovu kytaru,v (stilu metal)..posledni 2 roky i hledani..a to 50 na 50% :-D a kolegove to hodne zlobi o:-) :-)

Jo to znám,taky hraju na kytaru v jednom metal bandu a pořád poslouchám jestli nechci radši hrát místo toho kopání. :-D :-D

doufám že máš na klacku aspojn 1 strunu - musí přeci prsty svědit - ok metál ;-) ;-) ;-)

hoši je na netu něco od Vašich kapel k poslechu? sem s odkazama!!!!

no já to napíšu obráceně,hlavně rybařina a teď k tomu přibyl i mrcas ;-)

ZDRAVÍM,HRÁL JSEM MOC RÁD ŠACHY,PAK NÁM ZAVŘELI KAPITÁNA.ZAČAL JSEM HRÁT ŠIPKY. TY MĚ BAVÍ MOC A DOKONCE SE DÁ I ŘÍCT ,ŽE MI TO HÁŽE. A PAK JSEM ŠEL JEDNOU SE ŠVAGREM SI ZAHLEDAT. ZA TÝDEN JSEM LETĚL PRO DETÍK A ZATÍM JE TO U MĚ BEZKONKURENČNĚ NR.1 ;-)

Čau ja právě šipkama vydělal nějaký korunky a za ty si koupil svůj první detik. A musím říct že je to naprosto odlišný pohyb, no a šipky přestali lítat tak je nehraju a radši chodím s detíkem venku není tak hnusně nahuleno. No a pak ještě chodím na ryry.

Tuhle sem šel s jednim, popisoval mě co se událo na lokalitě odposledka co jsem tam nebyl, a řiká, a hned u auta sem dal šipku.... to musí bejt rána jako krava, to pole je tvrdý, tím se nechá na nějaký tupounvidea asi korunky nařachtat, na takový ty blbweby povídálků. Tak sem mu zhruba tohle řek, a bylo to asi špatně. Prej že sem jak malej. :-)

zdravím i když dost pozdě. Já miluju tento tip humoru je jen škoda že ho dost lidiček nechápe.

No já jsem si postavil do důchodu malé letadlo "Vrabec" s nímž létám.Teď stavím vnukovi vznášedlo, mám rychlou malou loď, můj volací znak na KV amatérských pásmech je OK1FFZ již od roku 1972 , morze chytám dodnes tak kolem 150 zn/min.Rybařím, protože bydlím na břehu Labe a mám kocoura briťáka, 8,5 kg ,Jonáše.

Tak jsem si uvědomil, že jsem zapomněl......... Koupil jsem si nedávno vysílačky PMR. Kvůli komunikaci, když vyrážíme hledat s kámošem ve dvou. Nedá se to srovnat s CB, nebo amatérským pásmem. Ale jednou se mi povedlo pokecat s klukem, který tvrdil, že je na Klínovci. Tak jí teď nosívám u sebe a občas s někým prohodím pár slov. Někdy dosah téhle "hračky" opravdu překvapí. Často je to užitečná věc i pro úplně prozaické věci........

Já Ti k tomu řeknu jen jedno.Já jsem v roce 1988 "udělal" spojení do Brazílie s výkonem pouhých 3 W!!!Vůbec jsem si neuvědomil, že dělám spojení jen na budič koncového stupně.
To pak člověk kouká! ;-) :-D

To je fakt......... Koukal jsem se pak na netu a dočetl jsem se, že se s pomerančem za určitých podmínek dá spojit i na stovky km. Ale obecně vlastně jen na přímý dohled. A na 3 W Brazílie, to je teda síla :-)

Hynku, můj rekord je asi 5B4 na 2m s 10W udělal jsem ho na FM, SSI i CW do GP antény (měl jsem to blbě přepnuté). To jsem koukal :-O
Jinak na 2m 139 velkých LOC a 36 zemí, na KV statistiky nevedu 8-)

Vrabce jsi si stavěl sám?Moc se mi to érko líbí.Dělal jsem pár let ve stejném odvětví a už mi ten knipl nějak začíná chybět.Budu muset na jaře něco pořídit akorát si nejsem jist co budu dělat dřív.Chodím střílet s krátkou i dlouhou,myslivost a časově náročná práce.

Tak u mě je toho taky dost- akorát občas nevim, co mám dělat dřív. Rybařina, detík, myslivost, focení, kolo- DH,FR, úprava a střih videa, lyže, PC, zvěř- pes 3x, kočka 2x, fretka 1x, Je toho požehnaně :-D

jak je život krásný :-D

Konečně si holka vybrala. Dvakrát byla na připuštění v SRN a nic. Vypadá to, že se to povedlo se psem majitele veteriny. Potvora, asi chce protekci při očkování. Těším se na štěňata, možná bude jedno vybráno jako pachový detektor na kameny, údajně to není vyloučeno psa či fenu naučit. Díky za vaše postřehy a předání info, určitě zde bude někdo znalý ohledně pachovek. Ahoj.

Pět štěňat z toho jedna fenka. Vrh 10.02.2010 v době údajného pádu meteoritu v Mexiku. Je to náhoda?

koníček RC modely,příroda,armada AZ, jinak furt co dělat :-D

Tak se taky přidám :-) radioamatérství (73 Hynku!), letecký modelář (akrobaty), elektronik, zvukař, WEBmaster atd... Prostě děvečka pro všechno 8-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben