Detektor kovů C-Scope CS1220R

Hodnocení uživatelů detektoru kovů C.Scope CS1220R, . Porovnání s dalšími bezpohybovými detektory od C.Scope. Rady s nastavením a dotazy.

Detektor kovů C.Scope CS1220R se již nevyrábí

Návod pro detektor kovů C.Scope CS1220R: Návod CS1220R

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 20.8.2010 14:07

Nazdar pani tak som si zohnal za dobru cenu Cs1220R a dnes som bol na prvej hladacke.Nalezy mizerne je tu este 10cm snehu a neviem ako spravne detektor nastavit dnes som v podstate hlbsie ako 10cm nekopal.Predtym som mal ace 250 a to bola hracka zapal som a hladal.No C.scope treba ponastavovat.Hladal som v rezime meter+audio v tom som vedel rozoznat zelezo od farby ale v tom druhom G D co je all metal tam som bol uplne mimo v nom si asi moc nezahladam :-D Chcem sa spitat aky je asi rozdiel v hlbkovom dosahu medzi meter+audio a rezimom G D je pisane ze v G D ide detektor najhlbsie tak sa bojim aby som neprechadzal nalezy ked budem chodit v meter+audio . A este by ma zaujimalo ci tento detektor zachyti soc 1korunu v hlbke 25cm a do akej hlbky ide pri mensich striebornych minciach.Kto chodi s tymto detikom prosim napiste vase skusenosti v akom rezime hladate ako mate co ponastavovane Diky moc . ;-)

Meter audio je nejpohodnlenější a taky se dá říc, že velice příjemný na chození.

Nejhlouběji jde detektor v GD. Detektor má ale především skvělou separaci. Tu využiješ všude s větším množstvím železa v půdě. Při nastavení se drž jednoduché rady: Treshold nastavuj tak aby jsi ho lehce slyšel. Pokud zmizí zmáčkni v hledací výšce kterou chodíš (nejlepší je cca 3cm nad povrchem) retune. Budeš mmít detektor stále na maximální hloubce a citlivosti :-)

Aha okej dakujem a ked chcem spravit to retune treba zmacknut obidva tie gombiky G D suzasne naraz alebo staci po jednom?

Aha okej dakujem a ked chcem spravit to retune treba zmacknut obidva tie gombiky G D suzasne naraz alebo staci po jednom?

Mačká se jen jeden a je jedno kterej.

Dobrý den potřeboval bych druhý detektor bezpohybový ke své F5 a vybíram si mezi CS1220XD a SC1220R. Tak bych rád slyšel nějáké rozdily (samozřejmě kromě toho ze jeden je digital a druhý ne). Spíš bych radši skusil ještě analog k te F5

Moc děkuji za každou radu

Taky bych si rád přečetl pár názorů,jestli 1220 XD nebo R a jak je to s jejich dosahem.Taky dík

Dobry den, uvazuju nad koupi togoto detektoru CS1220R a chtel bych se zeptat no to jestli taky dokaze najit takovou minci jako je 10krejcar stribrnej F.J.II v hloubce 25cm. A potom tak nejak vseobecne, jak je na tom s mincema, jak hluboko je najde? Jestli nekdo mate skusenost tak my napiste...

Ahoj. V 25 cm 10 krejcar Ag opravdu 1220 R nedá. Je to detektor určený pro co nejlepší separaci a hloubkové je to průměr.

Ono ale najít v 25 cm 10 krejcar Ag v této ceně bude problém pro naprostou většinu detektorů. V podstatě bych ti mohl doporučit pouze Golden Mask 3 a Tesoro EuroSabre II ale ve verzi SE. U detektorů s LCD by jsi si na takový dosah musel výrazně připlatit. Slíbit by se dal u Minelabu E-Trac nebo Explorer popřípadě Fisheru F75 LTD. To je ale cenou někde úplně jinde. :-)

elmara: a v kolika tak centymetrech hleda cs1220r mince, potreboval bych prave ze vybrat nejakej dobrej detektor na mince...

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben