Detektor kovů Garrett Ace 200i

Zkušenosti s detektorem kovů Garrett Ace 200i

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 9.9.2016 09:15

Ahoj,
Nemáte někdo český manuál,nebo odkaz na adresu?
Díky

Ahoj, koupil jsem si s manželkou náš první detektor a to ACE200i od Garrett jaké s ním máte zkušenosti? Dal jsem na tuto značku jelikož vesměs každý hledač mi jí na začátek doporučil. :-)

no tak to by mě zajímalo kdo ti ho doporučil ?? Jed to vlastně ACE150 , s tím jsem začínal a je to to nejnižší co jsi mohl koupit , pokud Vás to chytne s manželkou , tak stejně koupite něco jiného . Měl jsi si přidat pár korun a do začátek koupit LP Zero , ten by ti vydržel delší dobu. Musíš být s ACE trpělivý , má pomalé reakce , takže chodit pomaličku , nemá regulaci hlasitosti , tu jsem řešil tak že jsem repráček přelepil páskou , tlumilo to akorát :-) . Chce to prostě trpělivost

ahoj Kurťáčku k, nechtěl jsem mu napsat žer ho ten dotyčný neměl rád :-)

Tak já se zeptám na názor a on mě vesměs pošle do prdele s tím že jsem idiot.

Napsal jsi "vesměs mi to každý hledač doporučil". A pak se ptáš na názor. Měl jsi to udělat opačně.

Tady tě nikdo neposlal do prdele , není důvod. Ale kdyby jsi to udělal tak jak říkal Elmara , kdyby jsi se víc zajímal a zjišťoval , tak by jsi udělal lépe. Ale když už ho máš , tak hold budeš muset chodit a chodit a učit se . Příště když budeš kupovat detektor , tak si zkus nejdříve něco pozjišťovat . Myslím to v dobrém :-)

No tak uvidíme. Mě jde hlavně o to abych nedřepěl doma :-D zbytek hold nějak dopiluji. :-)

No a o tom to je, nesedet doma a nálezy jsou už jen takový bonus :-D

Tak se nám včera poštěstilo :-) první mince 10 krejcar 1868 František Josef I. Ag. Hned jak budu moc přidám foto. :-)

no tak paráda :-)

Ahoj všem...Prosím o radu pořád mi svítí ikonka že jsou vybité taterie a při tom mám buď nové nebo na plno nabité.Mám garrett 200i díky za radu .... ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben