Nemá nikto s ním skúsenosť? díki
Detektor kovů Garrett Ace 400i
Garrett ACE 400 je vysoce výkonný detektor kovů určený pro středně pokročilé hledače, kteří hledají kvalitní přístroj s pokročilými funkcemi a solidním dosahem. Tento model pracuje na frekvenci 10 kHz, což zajišťuje vyšší citlivost na drobné cíle, jako jsou mince, šperky a relikvie, přičemž nabízí také lepší hloubkový dosah. ACE 400 je vybaven technologií Iron Audio, která umožňuje přesněji identifikovat železné cíle, a funkcí pinpoint pro přesné zaměření nalezených předmětů. Detektor také disponuje nastavitelnou diskriminací a pěti přednastavenými režimy hledání, což usnadňuje přizpůsobení různým terénním podmínkám. Jednou z klíčových předností Garrett ACE 400 je jeho širší DD cívka, která zajišťuje lepší pokrytí terénu a zvyšuje šanci na úspěšné nálezy i v oblastech s vyšší mineralizací. LCD displej s intuitivním rozhraním zobrazuje informace o typu kovu, odhadované hloubce cíle a stavu baterie, což zjednodušuje rozhodování během hledání. Lehká konstrukce a ergonomický design umožňují pohodlné používání i při dlouhých hledačských výpravách. ACE 400 je oblíbený mezi hledači díky své všestrannosti, spolehlivosti a výkonnosti, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří chtějí posunout své hledání na vyšší úroveň.
ahoj, mám
trochu jsem doufal že při této ceně a prosbě o alespon podobné CD např 350 kde jde o podobné nastavení dostanu videoinstruktáž. a nic. kšeft je kšeft. je možné si ho někde stahnout? děkuji.
Udělal jsem tomu detektoru značný upgrade - hledá na dobíjecí baterie + 1x přídavná pro doplnění napětí , utlumení hlasitosti, aby se dalo hledat bez sluchátek a poměrně tiše
Má někdo zkušenost s ID stříbrných mincí nebo ww2 nálezů (německých) na tomto detektoru? (jaká čísla to háže)? díky
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.