Detektor kovů Garrett Apex

Vlákno pro všechny majitele detektorů kovu Garett Apex

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 24.6.2021 10:09

Ahoj. Testoval jste už někdo Ace Apex. Nějaký rozbor a zkušenosti. Děkuji za odpověďi

Žiadna recenzia na garret?

Má někdo zkušenosti s tímto detíkem? Četl jsem, že byl vyhlášen nejlepším detektorem od Garrettu v roce 2020. Chodí ho vůbec někdo? Nenašel jsem nikde žádné testy nebo recenze (v češtině).

Protože nikdo nebyl schopen, tak jsem si apex koupil a vyzkoušel. Krátké srovnání s 540kou... Vanquish ho strčí hravě do kapsy. Jsem rád, že jsem se apexe zbavil. Toť vše.

Zdravím všechny mrcasáře. Mám Ace apex hned od prvního dne co tu šel koupit. Před tím jsem chodil Whites treasure Master s cívkou ultimate dd. Rozdíl velký, hlavně v obnově a rozlišení cílů. Trochu víc chytá duchy, hlavně při mf a na plno. Člověk musí trochu ubrat a častěji pumpovat když je tam moc bordelu. Chodím s cívkou viper, chystám se pořídit si větší. Zkoušel jsem chodit razra a minelabku a řekl bych že razr měl trochu navrch ale minelabka se na úroveň mého gartra jak mu říkám nedoškrábla. Samo to co tu píšu je jen můj pohled a dojem. Není to žádné odborné recenzování, tak to podle toho prosím berte. Přeji příjemný lov všem 8-)

Tip jak zvýšit výkon o nějaké to procento nahoru. Pořádnou powerbanku a při hledání mít detektor napojen. Já jsem si ji přidělal ze zadu na opěrku. Možná je to jen lepším pocitem, že dostávám z přístroje maximum, při hledání, ale pomáhá mi to. To je nejdůležitější, ne? ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben