Detektor kovů Minelab Sovereign GT

Zkušenosti hledačů s detektorem kovů Minelab Sovereign GT.

Odkaz na testy detektorů kovů Minelab: Testy detektorů kovů Minelab

Návod na detektor kovů v Aj: Návod pro detektor MInelab Sovereign GT

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 23.8.2010 16:46

jsem viděl v půlce září v Itálii.Neuvěřitelné !Pán v neoprenu, jen těleso přístroje ve vodotěsném obalu s okénkem, zavěšeno na zádech na krku.Hedal ve vodě od pár centimetrů až po brodění nad prsa.Připomínal mě koně, jak hrabe pravou přední ve vodě a často zvedl nohu a volnou rukou ukládal věci do krabičky.Dle vyobrazení - minelab sovereign GT a druhý měl též minelab, ale nejsem si jist typem.Během hodiny ukládal nálezy do krabičky asi 15x.Slečna čekala na lehátku vedle nás a když si šli odpočinout, přebírali nálezy.Masivní řetěz s plackou ze zlata - typuji od 30.000.-výše, nějaké mince, řetízky na nohu, řetízky ap. 8-)Buďto to tak dobře ovládal, nebo měl tak kvalitní hledačku. :-D

Zdravím chtěl bych se poptat,terra po nasazení sondy od \Vás šlape na 7,5Khz super,nedá se srovnat se sondou co tam byla,odměna byl odznak za zranění:-)tu mou to nějak baví a jak říká kamarád semínko od garetta ACE 150 jí opravdu začíná nestačit:-)co kdybychom k teře pořídili tento detektor Sovereign GT???Jaký je tvůj názor,moc mrskalů ho asi nemá?????díky za info:-)) ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben