Detektor kovů Viking VK 40

Zkušenosti a rady hledačů, kteří používají detektor kovů Viking VK 40,

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 20.8.2010 16:05

Zdravím všechny hledače, zvažuji koupi tohoto detektoru a prosim o rady někoho zkusenejsiho momentálně vlastním již pátým měsícem ACE 150 a hledani me strašne chytlo.Pokud by mi nekdo mohl napsat nejake rozdily oproti ACE 150 byl bych moc vděčný.Moc diky.Lovu zdar :-D .Mustang

Ahoj. Myslím že nákupem Vikingu se sice zase o kousek posuneš, v podstatě ale dostaneš zase podobný detektor.

Nějakou dobu už chodíš, a myslím že bysi se tak měl spíše posunout trochu jinam. Podíval bych se na detektory ve střední třídě. Analogové Tesoro Vaquero nebo EuroSabre II, popřípadě C.Scope CS5MX. Nebo číslicové Minelab X-Terra 705 a Tesoro DeLeon.

Pokud jsi limitovaný částkou a přesto bysi chtěl detektor s dosahem přístroje ve střední třídě podívej se také na Golden Mask 2 nebo 3 :-)

Ja toho vikinga našel v bazaru za celkem simbolickou cenu . Bohužel jsem na tom ted tak ,že si detektor za víc jak 5 tisíc koupit nemužu :,-( :,-( . Budu šetřit a pak si snad ten GM 2 pořídím, je to fakt super mašinka . Moc diky za odpoved . Mustang .

Měl jsem Vikinga VK 40.Výborná mašinka.Řekl bych, že v této cenové hladině nic lepšího není.

GM2 určitě stojí za hřích. Posun v dosahu to pro tebe bude mimořádný :-D

To je fakt, doufám že si na něj našetříc co nejdříve.Diky za pomoc . Lovu zdar :-D

To Moravan: Prosím, příspěvky typu chystám se vykrádat hradiště posílej na jiné weby. :,-( :,-( :,-(

No ty si nepochopil ten žert?
Mám 60 a ještě jsem, kromě třešní jako kluk, nic neukradl. :-D

To je klidně možný, ale když je ti 60, tak by jsi už nemusel psát takové blbosti :,-(

mysli.

Plně souhlasím s Elmarou. Určité instituce postrádají smysl pro humor.Domnívat se, že spolu komunikují touto formou a na tomto webu pouze lidé stejného zaměření by bylo nesmírně naivní.Já mám 65 a neustále se přesvědčuju o tom, že lidské "zhovadilství" je nekonečné. Za totáče jsem vždycky říkal všechno na plnou hubu a nic se nedělo. Dnes mám strach...

Zdravím - vlastním VK 40 a upřimně řečeno jsem z něho dost v rozpacích - především z dasahu hloubky (testováno Ag 5 Kč v cca 15 cm na plocho i na stojato a absolutně NIC !! ) 2. test (10 hal 1923 - v hloubce do 10 cm - a opět absolutní NIC). Dříve jsem měl Mikrona NGR 100 a ten ač to nebyla žádná špička si pro 1 Kčs šáhnul v pohodě do 35 cm !!
Tak teď vlastně nevím - jestli nemám vadný kus - sic se má ukazovat i stav baterie - to je však událost sama pro sebe - během 1 min se mi detektor úplně vypnul aniž by ukazatel něco registroval. A má i další neduhy které me začínají upřímě DĚSIT :-( Poradí někdo

Zvláštní, většinu Micronů které jsme dovezli jsme museli hodit do polenice a výrobce nám odmítnul vrátit peníze.... Nevím zda je detektor vadný, s tohoto textu to ani nejde poznat. Korunu by měl brát někde cca 18-20 cm. Možná si jsi od něho ale příliš sliboval. Je to jednom začátečnický digitálek, stejný jako Garrett Ace, Fisher F2, Whites Coinmaster atd atd. :,-(

Já vím že to není žádný zázrak - ale tento minitest ně docela dost rozhodil - s kamarádem jsme to dělali minulý týden a on má G ACE 250 a ten s toho vyšel jednoznačně jako vítěz ! Může být vadná elektronika ?

Hlavně mě zaráží to že neukáže stav baterií a někdy naopak při signálu (ve stavu baterie ukáže samé čtverečky místo udaje ?) někdy to bývá i při lokalizaci (30-40 ID - ale stupnice není pomlčky ale čtverečky jak ve stupnici tak na signalizaci baterie?) Mám ho asi 3 měs. a nutno dodat že to dělá od začátku co jsem ho začal používat! :,-(

Asi bych to musel vidět. Nechcete se zastavit?

Tak nějak stím počítám - zřejmě příští týden. Zajímalo by mne poměření dvou stejných - jsou-li reakce stejné - nebo jde o jakýsi druh závady.Nemáte náhodou dovču ?

Nic není problém. Pouze ten příští týden jsem v podstatě od pondělí pryč, připravujeme Mistra. Na prodejně tak bude Freon sám a bude lepší když přesně napíšeš v kolik dorazíš na email, aby si na tebe udělal čas a neměl tady ve stejnou chvíli další zákazniky. Pak by jsi si musel třeba čekat.

jasně dám vědět a v pondělí to určitě nebude - zatím zdarec.

cobra: na VK40 jsem četl docela dobré ohlasy, proto se divím tomu co popisuješ. Jeden čas jsem nad ním docela taky uvažoval. To máš funglovku, nebo z druhé ruky?

Ahoj - je to funglovka právě přímo z e-shopu lovce pokladu. taky jsem četl slušné recenze a proto i mne udivilo co to dělá ! Ač nerad v tuto chvíli musím říci že Mikron ač měl hafo much - byl nepřekonatelný.
Hledání se věnuji již 4 roky - sic se považuji stále za začátečníky přeci jen nějaké zkušenosti již mám.
Tak uvidím jak na to budou reagovat v Jílovém kam se vydám příští týden.

Přijeď, uvidíme proč to umírá :-D

Jasně - přijedu,papíry raději vezmu sebou ja?

Zdravím tě.Prosím te vidim ze mas detik viking vk40 a mel bych na tebe mensi prosbu :-)Koupil jsem na netu pouzity tento detík a mam problem ten,ze tam jsou utrzene draty od civky.Jako jsou utrzene na te rídící jednotce...Problem pripájet to není,ale problem je ten,ze nevim kam ktery drat :-(Asi jsi ten detík nemel otevreny,že?Pokud jo,byl bych vděčný za každou radu!Předem děkuji:-)

Zdravím a pozdravuju.Na účet pošlu 300kč tomu,kdo mi nafotí zapojení drátů na tišťáku :-) Na detíku VK40 díky předem za nabídky :-D

Ahoj, rád bych vyměnil můj Viking VK 40 s krásně udělanou regulací hlasitosti za nějaký analogový detektor, ideálně za Tesoro Silver. Rád i doplatím třeba 1000-2000. S detektorem jsem velice spokojen, jen bych rád čistě analog

Tak možná si detík nakonec nechám, nějak mě nepřestává překvapovat svými kvalitami :) taky jste tak spokojení? Máte nějaké fígle a tipy a triky?

Zdravim, ja jsem spokojen, akorát mi chybí regulace hlasitosti, popřípadě nějaká epesnější sluchátka, co by něco vydržela.
Co by mě zajímalo více, jestli jste někdo zkoušel dělat nějaký různorodější test do jaké hloubky to ještě sáhne?

Ještě jedna otázka, nezkoušel nějaký bastlič výměnu a funkci jiné cívky?

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben