Detektorářský nováček

Všechny zdravím.
Řekněme, že již několik let uvažuji o pořízení detektoru kovů a zkusit si hledání, protože jsem numizmatik a navíc původní profesí archeolog. Jenže detektorům v podstatě vůbec nerozumím a když vidím, kolik a jakých jich je, nejraději bych se aspoň jednorázově vypravila s někým osobně do terénu, aby mi u toho vše ukázal a trochu mě zasvětil a třeba i nějaké zkušenosti povyprávěl. Klidně můžeme chodit někde po poli, ať nemá ten dotyčný pocit, že mu chci vytěžit nějak lokalitu nebo tak, jde mi skutečně o praktickou ukázku a vysvětlení nějakých pojmů. Sama také rozhodně nehodlám rabovat někde lokality, máme v rodině různé pozemky a lesy, tak se třeba trochu ze zájmu projdu a když najdu něco zajkímavého, tak bych to ráda popsala a třeba i publikovala a nebo se jen sama potěšila.
Snad jsem to formulovala smysluplně a nikoho nějak nepohorším, ale budu vděčná, pokud by se někdo z Vás uvoilil a já bych se s ním někde prošla. Díky
Macamica

In der Kategorie Gruppen und gemeinsame Suchen, Erstellt von Macamica 10.6.2021 16:20

Im Chat gibt es keinen Beitrag.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben