Detektor kovů Minelab Go-Find 20 a 22

Vlákno pro uživatele detektorů kovů Minelab řady Go-Find

Testy detektorů kovů Minelab Go Find: Testy Minelab Go Find

Návod pro detektory kovů Minelab Go Find: Návod pro řadu Go Find

Detektor se již nevyrábí, nahradil ho model Go Find 22

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 24.6.2015 13:39

Tak jsme s klukama otestovaly tu 40 zatím krátce (žraly muchy a bolely je nožičky)Ten plast trochu pruží a zvláštně se to kroutí v ruce na funkci to nemá vliv hledá to,pípá to,je to lehký,skladný a dobře se to nastaví svišťovi dle postavičky.Po pár železech nás vyhnal deštík.Příště dám trochu srovnání a hloubku jak něco vykopeme. ;-)

Oproti GM zeru 30 asi pomalejší bude v týdnu to jdem otestovat víc tak dám vědět a pošlu i foto.

Tak jsme ráno vyrazily na posečenou lucerku s 40 a příjemně mě překvapila, pěkně se zaměřovalo a dobře hledalo.Při pomalejším tempu pěkně hlásí přímo nad cílem i hloubka na vlhké hlíně starý visací zámek 30cm hluboko.U mě dobrý. ;-)

Nějaké názory a zkušenosti s Minelab Go Find 20? :-)

Mal som v rukách na chvíľku všetky a sklamanie.Priznám sa že som čakal viac.Pomalší ako stare acečko,ked mávneš švihneš trocha viac tak to pípne pol metra za nalezom.Pôvodne som nad nim rozmyšľal ako skladný detektor čo budem nosiť len tak na prieskum a hodeny v aute ale nie.Pre deti na pláže sa to hodí ale nič vázne to neni,keby rýchlosť odozvy ale keby bolo keby..

Právě jsem dnes 4 hodiny maturoval s CTX v lese a dařilo se.Pak mě kluci večer vytáhly na záhumenku s Go 40. a je fakt že musím mavat uplně jinak(plynuleji a pomaleji),ale zase jsme ty al trhačky našly mezi spoustou spoustou železa.podstata věci ja asi ta malá civka a ještě není 2d ale když si na to člověk zvykne hledá se stím docela přesně.

Dá se použít cívka nebo řídící jednotka z 60 na tělo 20? Něco jsem zaslechl, že si to lze dokoupit a vyměnit.

Tak sem se stal také majitelem 20tky a odezva je příšerná, je tu někdo kdo s ním hledá ? Je sice vidět že je celý plastový, tudíž různě vrže atd. Detík mě kladně překvapil že bere celkem hluboko i malé předměty v poměru cena/výkon. Bohužel mám problém pokud si nastavím sensitivu na 3tí nejvyšší stupen, tak mám mnoho falešných signálů a pípá mi skoro pořád, někdy se mi i podařilo něco kopnout, pokud snížím senzitivu na 2 stupeň tak detektor nejde moc do hloubky. Byl bych moc rád kdyby mi někdo kdo tento detektor má poradil jak na něj :-) ještě mě zaujala možnost výměny cívky, dělal to někdo už ?

Ja vim ze to neni zadny zazrak, mam to pouze na chozeni cca 5 hodin mesicne, vyhovuje mi skladnost detektoru a hlavne sem ho mel za dobrou cenu. Takze spise hledam nejake informace jestli ma cenu menit civku ci ne.

Takze si odpovim sam, na 20tce civka standartnim zpusobem vymenit nejde-nema konektor. Bohuzel to sem zjistil az kdyz sem mel sehnanou civku doma....co sem patral tak 40tka by uz konektor mela mit

Pánové..tak snad Go Find 20 si nebude kupovat dospělý hledač... ;-) Pro děcko na naučení ideální, zkoušel jsem ho a 2 halíř RU mi vytáhl, takže něco vidí... 8-) Ale pro dospělého??

Go-Find 20 jsem koupil dětem k Vánocům, abych mohl v klidu rybářit a nechat děti běhat někde opodál u řeky. No a tak nás to za měsíc chytlo, ze se zřejmě na ty ryby vyprdnu a koupím si neco dospelejsiho😀. Jinak jsem uchvacen tím, ze to opravdu najde spoustu zajímavých věci, i když jsem tomu moc nevěřil. Zatím se ucime, takže oluvek, patron, železa mají dost. Aspoň nesedí doma u mobilu, zejo😀.

Dnes jsem vyšel poprvé na lov s Go Find 22:-) Spustil jsem detektor pinechal s nastavením jak je a vyrazil. Na poprvé stará peněženka a pískal mi i kámen 😁.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben