Domácí detektor - rady, zkušenosti

Zdravím všechny, chtěl bych se letos pustit do hledání a jelikož si v této době nemohu dovolit koupi nového či bazarového detektoru, chtěl bych se zeptat jestli je nějaka šance s podomácku vyrobeným detektorem. konkrétně stavím pulzně-indukční detektor ClonePI. Máte nějaké zkušenosti nebo dokonce používáte někdo vlastní vyrobu? Děkuji za rady, tipy a zkušenosti :-)

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von Coolio 22.1.2013 20:53

Hmmm zajimavy ?? Mozna dalsi muj pokus;)) byl nakej problem pri stavbe ?? A neposlal bys i dokumentaci podle ceho si to stavel na netu je x verzi;(

Zabralo mě to docela hodně času, než jsme se tím prokousal, protože celé jejich forum je v tureckém jazyku, tak jsem to překládal přes google. Dosloval jsem přečetl každou stránku, aby mě něco neuniklo, něco jsem četl i víckrát. Tady je odkaz na forum, kde to začíná první stránkou.
http://forum.lugatek.com/index.php/topic,61.0.html
Pokud si dá člověk pozor a všechno zapojí, ak jak má, tak nějak zvláštní komplikce nenastanou, akorát je si pohrát s nastavením, vím, že jsem tam vybíral nějaké kritické odpory, aby to mělo co nejlepší dosah.
Firmware pro procesor byl nastaven na 60 spuštění, pak se musel procesor promazat a naflešovat, nebo koupit od autora neomezenou verzi. Já jsem ji máličko poupravil. :-D
Pokud mě napíšeš svůj email, tak ti můžu poslat soubory, podle kterých jsem to stavěl, ale i tak doporučuji přečíst si form. Je tam hodně informací přímo od autora detektoru.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben