Garrett AT PRO International

Vlákno pro všechny uživatele detektoru kovů Garrett AT PRO.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 16.5.2011 22:12

Koupil jsem si ho 1.6 .Zatím spokojenost a první uspechy.

Zdravím. Byl jsem přímo u výhradního prodejce na prezentaci a přemýšlím oněm, ale taky trochu o EOROACE 350. Jak jsi spokojený?

Tak jak jde hledání,josefsnajdr? Spokojenost? V jaké asi největší hloubce jsi našel? Také po něm pokukuji a tak bych chtěl vědět něco bližšího...od někoho,kdo si s ním šlape...pole - louky - lesy :-D Děkuji za každičkou odpověď o ATčku... :-)
Mnoho úspěchů a hlavně nálezů! ;-)

zatím max spokojenost............. ;-)kopu to co jsem z ACE přešel a minul. o:-) :-O
Začínám tedy znovu na místech co už jsem prošel několikrát. :-D ;-)

Zdarec ja ho mam 2 měsíce a naprostá spokojenost, hodně vydrží nemusíš řešit déšt bahno prostě nic. Jinak našel jsem toho víc než borci s Tesorem ve stejný cenoví kategorii. Takže bych neváhal a bral ho jediný na co si musíš zvyknout je to že váží krapet víc a možná by mohl bejt podsvícenej displej.

na jakej Mod hledáš?

To kamikaze:Co si našel víc než kluci s tesorem? :-D :-D

hledám jen na coins... dál jsem to zatím nezkoušel co ty???

zdarec, chodíte někdo na pro režim? mě se zdá že to pořád něco brblá a signál nijak zvlášť zvukově nevyzdvyhne :-(

zkoušeli jste někdo hledání v moři?

Zdravim,mam dotaz na pana Elmara.Prosim Vas jen o vyjadreni,ktery detektor je kvalitnejsi.Nemuzu se rozhodnou mezi Garrett AT PRO International a Garrett GTP 1350. Pred par lety jsem chodil s ACE 250 ale pro absolutni nedostatek casu jsem ho prodal.A ted po letech se chci k tomuto konicku vratit a tudiz se ohlizim po necem podle me lepsim.Uz jsem vycetl,ze prechod z 250-tky by byl jednoduzsi na to AT.Ale tusim,ze GTP je lepsi.Potvrdite mi mou domneku? Dekuji Majer.

To Salli: jednoznačně Atčko. Jedná se vlastně o nástupce řady GTP a 1350ka se v podstatě jenom doprodává. Atčko má jak větší citlivost tak dosah. Má také daleko lepší funkčnost a navíc je možné detektor ponořit do vody. Tady opravdu není co řešit, určitě se rozhodněte pro At ;-)

Dekuji moc za rychlou reakci a odpoved,je tedy rozhodnuto. :-)

chtel bych se zeptat... je velky rozdil mezy AT PRO a AT Gold ? o:-)

Detektory jsou to oba vyráběné za úplně jiným účelem. Verze Gold je vybavená menší sondou pro co nejlepší separaci a určená pro hledání těch nejdrobnějších cílů. AT čko je více universální a pro klasické hledání pole, louky, les i vhodnější. Pokud by jsi se chtěl dostat na dosahy At s verzí Gold chtělo by to rovnou s detektore přikoupit větší sondu 28 cm 2D ;-)

Tak obednano At Pro diky za pomoc ;-) 8-)

Tak ať se daří :) Určitě otestuj i vodu, je to jedinečná vlastnost co tento detektor nabízí :-)

Dobrý den,potřeboval bych poradit.Jsem začátečník a mám zkušenost jenom s půjčeným ACE 150.Rozhoduji se mezi ACE 350 a AT PRO.Podle některých reakcí jsou, co se týče dosahu atd. na tom dost podobně.Cenově ale ne.Vyplatí se investovat do dražšího AT PRO?Zaměřuji se na militárie a mince.Díky za odpověď...

Rád bych slyšel názor odborníka pana Elmara.Díky moc

Sice nejsem Elmara ale tento detik jsem puvodne taky chtel a taky jsem driv chodil s ACE 250,takze jsem sbiral informace o AT od lidi,co s nim chodili nebo chodi a nakonec do nej nepujdu.Budu brat X teru 705 od Minelabu.AT jede na frekvenci 15 kHz a xtera umi 3 - 7 - a 18,75 kHz a tudiz je to podle meho laickeho pohledu univerzalnejsi detik.Ale samozrejme Elmara Ti poradi daleko fundovanejc nez ja. ;-)

Díky moc za odpověď a názor...

Ještě mým žhavým kandidátem na koupi kromě AT PRO Garrett je Detektor Tesoro EuroSabre II.Už mám hlavu jak pátrací balón...:-)Nabídka detektorů je opravdu široká.Díky za názor

:-D To se musis rozhodnout sam,do ceho du ja uz vim. O ES2 pisou vsichni majitele pozitivne ale kazdy bude svuj detik chvalit. Volba bude stejne vzdycky na Tobe. ;-)

:-) a prodejce mi bude doporučovat ten dražší...co člověk to názor.Asi si udělám výlet do Jílové... ;-)

Napíšu ti to asi takto.Elmara je prodejce kterej není prospěchář.Co řekne,to platí.Řešil jsem jeden zapeklitej problém s nákupem detektoru a byl jsem překvapen jak byl ochoten mi vyjít vstříc a to jsme se nikdy ani nepotkaly.To je pro mě známka toho,že ten člověk je seriózní a pokud bych kupoval detektor tak jedině a výhradně u něj a jeho rady beru velmi vážně a to nejsem ani jeho kámoš ani mladej culík(jsme asi tak nějak věkově nastejno).Je to machr v tomto oboru a přes to nejede vlak.. :-) ;-)

Zdravím budoucí kolegové. od letoška chci taky začít hledat a rád bych, kdyby mi někdo poradil, jaký detík pro začátek vybrat. Rád bych začal s EURO ACE 350 a pak přešel na AT PRO. Můžete se mi někdo k tomu vyjádřit? Moc dík.

uz jste nekdo zkousel slanou vodu?

Tak tady mohu posloužit čerstvou informací od jednoho kamaráda, který At používá. Mokrý písek a pohyb ve vodě byl problém. I když dal citlivost hodně dolu tak detektor dost vyváděl. Na suchám písku se bezproblému dalo. Hledalo se v Itálii, což je Středozemní moře a poměrně vysoká slanost. Je možné, že třeba Černé moře s takřka 4x menší slaností takový problém nebude ;-)

Sem se koooonečně dočkal a po Tomto víkendu objednávám AT PRO,bavil sem se s těma co s ním hledají,říkají že je výborný.Lidičkové esli je fat tak dobrý alespon z 90%,tož už se nemožu dočkat :-P!!!!!!Má někdo jakékoliv skušenosti?Díííííky

Garretta jsem nikdy neměl tak nemůžu soudit ale pravda pravdoucí je že kdo nekope alobal přechází i agčka ;-)

Tož ATéčko aj já čekáme až sleze sníh a pak nás nic neudrží mezi čtyřma stěnama :-D!!!!!!Ogaři díky za odpovědi,ted mne nic nenapadá na co se optat :-)!!!!!!!!

je velky rozdil mezy AT PRO a AT Gold ?

To Mike: prosímtě přestaň sem vkládat odkazy na prodejce detektorů.

Děkujeme :)

Elmara: dekuju moc to sem potreboval slyset ;-)

To Mike:muzes mi to poslat na email prosim? mirdaao@seznam.cz jen pro info :-)

Taak dneska prvni hledani s AT Pro a spokojenost!!! za 2 hodiny 9 kolecek... Pekny rozdil oproti memu starsimu Euro ace ... Za me muzu doporucit 8-)

Vybiram vetsi civku,rozhoduju se mezi Cívka Nel Hunter a Cívka Nel Storm... Chvilku sme se bavil z Elmarem v Ořechově ale musel sem odjet driv nez sme se dostali k testovani civek,prosim aspon o radu takto :)

Čau Mirra,prosím tě co jsi nakonec koupil?taky nevím do který jít.Můžeš se podělit o tvé zkušenosti?
Díkes Filda

zdarec no vzal sem Nel Storm pro Garrett AT Gold 36x33 cm, a musim rict ze dobry je jednou tak velka jako zakladni civka,akorad co me na ni trochu stve ze trpi hrozne na prozvuky a je dost citliva na sebemensi naraz ale da se na to zvyknout,hlavne na poli sni pokryjes obrovskou plochu... Byt na tvym miste klidne bych vzal Cívka Nel Big pro Garrett AT Pro 45x38 cm to bude hroznej masakr ;)... Jinak zrovna prodavam celej detik tak kdybys o nekom vedel preposli inzera chci zkusit Analog :) http://ostatni.bazos.cz/inzerat/29187568/Detektor-kovu-Garrett-AT-pro.php diky mirra o:-)

toto sem si uz cetl Storm je na tom o neco lip takze o te Hunter nemam ani premyslet?

Chci kupovat novej detík , ale nemužu se rozhodnout :-D Poradil by někdo , kterej z těhle 2 je na tom líp? Garrett AT PRO vs Teknetics G2 ?? :-) dík

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben