hledání mezi kameny

čau lidi máte někdo zkušenosti s hledáním na hromadách kamenů? a mám na mysli třeba takové ty za starou vesnicí,většinou na rozhraní pole-les

In der Kategorie Standorte, Erstellt von loner 27.3.2019 19:53

Bývají výživný.

No, a kopat to, to je unikum. Neni to lehký povrchní hledání.

Teď jsem jeden dokopal a můžu říct že dobrý. Ale je to fuška teda. Mám rád když zareješ lopatkou a začne prasat sklo 8-)

Takových jsem prošel teda dost a nikdy nic :D max. železný bordel

no jo to železo se tam musí nechat,když tam někdo kdysi schoval třeba tabatěrku s pár mincema... ;-) mě se ale taky párkrát stalo že to dávalo pěkný signál a nic,furt odhazuju kameny,hloubš a hloubš a výsledek 0 máte taky někdo takové zkušenosti,

dneska jsem taky hledal na hromadách kamenů a dost často se mi stalo že mám pěkný signál a stejně vykopu kus železa,dám ho stranou,signál slabej,hodím ho zpátky do díry a zase je signál jak prase :-) tak nevím jestli něco nedělám špatně...?

Hledal jsem tak předloni na místě kam chodím na římany.Když dělali přípravu na brambory,tak to napřed proseli a kamení šlo na kraj pole ale nenašel jsem tam nic.Jinak železo nekopu.Mám Gm5+SE a i když je signál barva,graf a ID ukazují na železo.

já mám noxika 600 a zatím se s ním stále učím zacházet :-) na kameny chodím protože tam sudeťáci schovávali cennosti jak před rusákama tak při odsunu..ale je tam i plno bordelu,staré skládky atd,taky jsem tam včera vykopal nádhernou litrovou láhev od piva s popisem-nepoškozenou a z ní jsem měl větší radost než z nějaké malé mince :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben