Macro Racer gold - vs - Minelab X-Terra 705 - vs - Nocta Fors Relic

Hezký den všem,

chci nahradit stařičké Tesoro něčím novým. Chodím hlavně přírodní koupaliště a hledám drobounké věci: Zlaté řetízky, prstýnky, náušnice... a také hledám staré mince. Mými favority jsou:

Macro Racer Gold
Nocta Fors Relic
Minelab X-Terra 705

Kterému z nich byste dali přednost a proč? U mě zatím vede Macro Racer Gold, ale

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von Tahoun 2.6.2016 17:58

Také bych zvolil klasický Makro Racer s hloubkovou sondou. 8-) :-P

Mi zlatý řetízek hlásila pouze ruská Aka Sorex s cívkou 20x25 cm 20 kHz a GMP s malou cívkou 22 cm. Ale vše prakticky pouze na povrchu, v zemi už to žádný nedovede.

Jo a zlatý prsten, ten najde i 250 ☺

Já myslel, že Racer Gold by byl na drobounké předměty lepší, kvůli vyšší pracovní frekvenci: 56 kHz. Jestli se mýlím, tak mě opravte.

@tibko: Takže když vezmu Racera 1, popřípadě Racera 2 a k němu malou sondu 12x13, tak udělám líp, než když vezmu Golda?

@tibko: Tak děkuji za radu. Asi tedy vezmu Racera 2 + tu cívku, na kterou odkazuješ. Zkusím to překopat sám. Když tak se ozvu :) Ale tak nějak bych měl ještě otázku. Jak poznám 2 a 3 kontakt? Nejspíš se to bere zleva, ale je otázka jak to člověk drží. Nějaký obrázek by nebyl?

Tak to je v pohodě, to zmáknu. A ještě jednou děkuji.

Děkuji za info. Rozpočet mám 25 000,- kupovat chci v červenci, tak to ještě pomyslím. Kolega mě furt přemlouvá, ať koupim Minelab Safari. Mně se zamlouvá Racer 2 + ta malá cívka

Ta ty peníze bych určitě zkusil Goldmaxx power. Chodil jsem s ním dlouho a spokojenost. Je to osobní pohodě, který ti bude líp sedět. Goldmaxx patří určitě ke špičce na droboť. Na drobné stříbro je dobrá i CS6, ale já měl hodně náladový kousek, tak jsem ho dal pryč.

Vidim tady spoustu informací, s nimiž se nemohu ztotožnit. Budeme jako každý rok, realizovat akci na polygonech v Hluku a tímto oficiálně zvu Tibka a samozřejmě všechny ostatní a opravdu velmi rád se nechám přesvědčit přímo "in vivo" o dokonalosti Racera. Máme tady zkušeného uživatele, který všechny zmíněné modely vlastní a bohužel ..... Je zbytečné diskutovat, ale budete zde dostatek prostoru k tomu, jak všechny přesvědčit o kvalitách toho, či onoho detektoru přímo v reálu. Termín bude upřesněn zde na stránkách, ale předběžně celá akce bude probíhat někdy na počátku letních prázdnin. ;-)

V Hluku na Morave? Tak to mám blízko, prišiel by som sa pozrieť, daj potom vedieť termín... dík 8-)

Není jen racer, co je dobrý na zlato. Výborný na droboť je určitě taky Lobo, já s ním teď chodím a jsem spokojen a to už jsem vystřídal opravdu hodně klacků. Nebo Fisher Gold Bug DP pro. Ale safari, to fakt neeee.

S Lobem mám jen ty nejlepší zkušenosti, je to hodně o stabilitě, dokonalé odezvě a citlivosti. Jen ta hloubka,....

Když se u loba šetří diskriminací, tak je i hloubka, ale pak je už hodně o naposlouchaní a hold jde ven někdy i železo, ale to u jednotonky už tak bývá.

A Safari je tak špatné ....?

Safari je skvělé, pokud si ale rád hraješ s nastavením tak tě díky svojí jednoduchosti moc neosloví. Pak je lepší Terra 705 nebo E-Trac. ;-)

Já se tady o minelabech vyjadřovat nebudu, párkrát jsem to zkusil a dostal hned za uši :-)

Nech si předvést Relica a Terrku. Nejlépé od kluků v Jílovém. Bude to těžké rozhodování.... :-P

Každému vyhovuje něco jiného.Mě fisher gold bug svou jednoduchostí.

Myslím, že málokdo z nás, co se tu občas objevíme má nachozeno a odtestováno tolik, co Tibor. Je objektivní a nereprezentuje žádnou prodejní stáj. Vyměnili jsme si hromadu mejlů a nakonec i detektor, který mi nejdřív poslal on a až pak chtěl ať mu ho pošlu já, což je v dnešní době obdivuhodná důvěra. Takže věřím, že to, co tady prezentuje je to nejlepší podle jeho přesvědčení. A za ty roky určitě pozná dobrý detektor od špatného ☺

Děkuji všem, co se zúčastnili diskuse. Vyzkoušel jsem pár kousků a nakonec vzal Racera 2 + malou civku 12x13.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben