Makro RACER a skušenosti sním

má někdo krom mě Makro Racer je to obdoba fors Goldu od Nokty je to z jedné dílny dosahově bych řekl stejný mám oba dva jen racer je lehčí a lepší na obsluhu příště písnu víc.

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von OK2SJF 29.8.2015 09:03

Tu je test všech cívek a dosahu v zemi na minci
https://www.youtube.com/watch?v=fGIcbiglLwA

A taky separace je gut https://www.youtube.com/watch?t=49&v=ifvfuk08x08

Je tu někdo kdo ho vlastní? Zajimalo by mě jak šlape. A nejlepší by bylo porovnání s Noktou Fors CoRe

ja ho mam a je fakt super.. . ;-)

Je jedno jaký máš detektor musíš být na správném mýstě ve správnou dobu :-O

To ( mýsto ) bych chtěl vidět ! :-O :-O :-O :-/

Tohle neni pravda.Opravdu drobne keltske mince s beznym detektorem nenajdes.A v mnoha pripadech je puda tezko prostupna.Bez poradny masiny o tyhle cile prijdes.

Nech si o tom zdat :-)

Tak to víš, povrchně řečeno, jako apologie, to chce správný místo ve správnou dobu. To je béčková výmluva, že jo :-) pro áčka platí, že jim to je fuk, ty si cestu tvořej sami bez ohledu na místo a dobu. Ale máš recht, je to marný chlubit se ledem na dně sklenky, když padla lavina :-) To má na tom místě zmrzlinu i ten, kdo ji nepozná. :-)
Tak, a je to. :-)

Nezucastnim se hadky (mimochodem chodim hlavne s konkurencnim Deusem, ale LP mam rad, "vyrostl" jsem tu :), ale napisu par poznatku k tomu Raceru. Koupil jsem jej jako alternativu k Deusu, protoze mel byt dobry na hloubku. Zkusenosti mam jeste treba s Tejonem. Tak porovnam.

Racer (test se standard malou civkou) me prekvapil dosahem a relativni jednoduchosti. Prakticky behem par minut jsem na standard poli sbiral podobne nalezy jak s Deusem, ktery jsem se ucil docela dlouho. Pri testovani mi krasne znela gresle z mozna 25 cm (urcite pres 20), coz jsem se docela divil. Samozrejme to zavidi na pude. Dosah byl pocitove pri testech prinejmensim stejny jak u Deusu, mozna podobny Tejonovi s velkou civkou, ktery prinejmensim na vetsi veci chodi do hloubky urcite lepe nez Deus. Vyhoda je separace a digi info, ze narozdil od Tejonu muzete predpovidat, co pod civkou asi je. Do jake miry to nevim, zkousel jsem ho asi hodku a to chce delsi uceni. Deus to umi celkem velmi dobre, ale je to na dlouhe uceni s nim.

Nakonec s nim nechodim (a mimo jine nyni ho nabizim na prodej:). Oproti Deusu je horsi na miniaturni veci. Na 1/24 stateru na vzduchu sel hure nez Deus. Rekl bych tak o 30-40%, takze znatelne. A Deus je lehky, coz je pro me skoro nejdulezitejsi vlastnost a i pri skvelem designu Raceru a vyvazeni jde Racem v ruce mnohem vice citit i kdyz patri k tem nejlehcim detektorum.

Zaver: Skvely detektor pomer cena/vykon, dobry na pole, super do lesa na hloubku, skvely design, trochu ztraci u malych veci.

Ahoj všem, mám dotaz, bere Racer i přírodní zlato? Zkoušeli jste to někdo?

Pořídil jsem si ho a zatím to vypadá dobře... mám verzi s velkou cívkou...

Zatím chodím jen s velkou cívkou, je fajn, že zabírá široký pruh a míň se vynechává.
Jediná věc co mi vadí je nemožnost uložení nastavení. Jak ho zapnu, tak je tam citlivost jen 70 a to je myslím málo... nastavuji na 90.
To samé v diskriminaci je vždy po zapnutí 10 a nastavuji 20-25.
Překvapuje výdrž baterií, už jsem s ním byl venku 4x a stav ukazuje stále plné...

pořídíli jsme makro Racer 2 po dvou hledačkách mohu prohlásit že je lepší jak deus nebo geemko na poli kde se vystřídalo několik hledaču snad se všema stroji prošlapaném stopa vedle stopy makro Racer 2 našel 3 AG mince sic v hloubce 20-30cm takže se víc nakopu ale ostatním pod cívkou ani nepíply

Chlapi co srovnání cívky NEL s hloubkovou sondou od Makra. Teda cena té orig cívky je brutál.

Jsem zvědavý na tu novou Noktu v multifrekvenci co v;-)ypadá jak Racer asi bych i zkusil. ;-)

Ahoj ,mám Makro Racer a zkoušel jsem bluetooth a tak jsem koupil jsem toto Bluetooth přijímač/vysílač A2DP stereo dongle adapter https://www.sunnysoft.cz/zbozi/168PCI-146/bluetooth-prijimac-vysilac-a2dp-stereo-dongle-adapter.html a k tomu sluchátka Defender FreeMotion HN-B590. A docela to funguje ale zkouška v domácích podmínkách . Uvidíme v terénu, ale později je tam pekelná kosa.Pak se ozvu jak se to osvědčilo :-) :-) :-)

fungovať to bude ale podľa mňa tam bude brutalne oneskorenie cca 0,5s a to je dosť.
Ja som si zbastlil toto http://pokladypodnami.cz/skupiny/detektory-kovu-a-prislusenstvi/
oneskorenie 0s. ;-)

Ahoj všem prosím poradte na kolik můžu zatáhnot diskriminaci no Makro-1 standartně je na 10 někde už jsem četl že můžu dát 20 až 25 není to moc nepřejdu tím drobné stříbrné mince. :-)

Proč to chceš hnát tak vysoko?Mám třetí detík a nikdy jsem diskriminaci moc nepoužíval.Taky nic nepřejdu a že se železo ozve,to přece vůbec nevadí.Alespoň víš že tam něco je.

marko race,racer 2 nemaju vstavene vysielace iba pripravu na ne, nejaku šachtu ak sa nemylim tam sa strci vysielac a primac mas v sluchatkch... ;-)

Díky Kýl 76 ano máš pravdu s tím šponováním, ještě jsem s ním nebyl venku, tak sháním info jak a co. Rád si nechám poradit tak pokud budou nějaké postřehy budu rád. :-)

Clapi díky. to..Kopito mám na mysli drobné mince typu černý peníz různé haléřky a drobné feniky. Máš s nimi nějakou zkušenost z Racerem? to - tibko má smysl udělat air test z těma drobkama a laborovat z diskriminací? :-)

S každým i tím NEJ detektorem musíš kopat všechno,jinak přejdeš spoustu ag mincí.Nějaký Air testy jsou k ničemu.Kdo nekope=nemá

Chlapi díky :-)

Tak jsem zkoušel ten bluetooth a zpoždění žádné a když tak minimální /zkoušeno na pc film/ neposřehnutelné , a vypínání , ani po 11min nečinosti se nic ne vyplo.Ten set bleutooth+ sluchátka na racera stojí 5350,-. Za ty peníze můžu mít kvalitní slucháta třeba Rattler a cívku Tornádo.Ten bluetooth jsem si koupil na chalupu na propojení internetrádia s bluetooth bednama.Až tady na foru jsem zjistil že se na to někdo ptal, tak jsem to zkusil.A jinak chodím citlivost na 85 ,diskriminaci 25 ,ve dvojtonu.
Hledání zdar :-)

A votom to je... na čo platiť za origo predražená... s tým pc film som to skúšal aj ja a oneskorenie sa mi tiež zdalo že je to ok ale ako som to zapojil na detektor tak tam to oneskorenie mi brutálne vadilo...

Jsem čerstvý majitel tohoto detektoru,tak snad bude dobry a najdu s ním nějaké skvosty. Měl jsem zatím Garret 150 a pak I 250, ale oba staly za pendrek. Zatím jsem strojek testoval před barákem,ale je tu tolik šrotu že nelze udělat nějaky test.Až sleze sníh a země kapku od mrazu povolí, jde se testit. K detiku jsem dostal I dohledavačku a tu jsem už testoval. Je docela vykonná. Zatím se snažím načíst si nějaké info o nastavení a vše si zapamatovat. Praxe je ale praxe a tu žádné čtení nenahradí. Mam ale dotaz, hledat mince mám na kterém programu? A jak nastavit vše aby to mělo sílu?

Detektor mas vyborny s ACE nesrovnatelny. Co se tyce nastaveni, univerzalni neexistuje, ale je to vcelku jednoduchy strojek. Do zamorenych oblasti doporucuji 3ton, do cistsich 2ton, gain co sneses, ze zacatku a v bordelu klidne mene, diskriminaci neprehanet - "mene je vice". Kopat vsechno a poslouchat a ono se to podda. Jinak tenhle detektor ma "silu" prakticky hned po zapnuti ... ;-)

Jeste bych dodal, ze "srot pred barakem", to jsou presne ty mista kde dokaze tenhle detektor naprosto excelovat, zvlaste s malou civkou, ale chce to klid trpelivost a nepospichat. :-P

Jako ta 250 (garret) taky nachazela dost minci,ale zaměřit sní něco bylo brutal. Mela aspon pinpoint, coz 150 nemela. Byly to prostě detiky na seznameni.Me zajimaji spise mince,nejake militatie mě neberou vubec. Jaky smysl sr ma divat na ukazatele mineralizace a GB? Pouziju to k necemu? Pokud by se dalo tento detik prirovnat k jinym, ke kterym by to bylo?

Prakticky kazdym detektorem se da najit a garet neni zas tak spatny, ale R je ve vsem lepsi. Hloubka, rychlost, citlivost atd.
Na mince je R vyborny. GB musis pouzivat vzdy. Prizpusobujes tim detektor aktualnim pudnim podminkam. Uroven mineralizace ti minimalne napovi treba neco o dosahu, cim vetsi, tim horsi pruniky do pudy. Srovnavani je osemetna zalezitost, ja bych ho srovnal s T2\F75 treba ... :-P

Už se těším až roztaje sníh a pujde se zkoušet. Snad zvládnu udělat nějake testy s nastavenim at vim co od něj muzu cekat. Jinak BT sluchatka jsou dle mě zbytečné. Hlavně se naučit nastavit vše jak ma byt a bude.

Tomu never bezdrátove sluchátka sú silno návykové, pri každom detektore je vhodné používat sluchátka má to svoj zmysel

Tady se pripojuji ke kolegum, pokud chci z takovehoto detektoru dostat maximum, bez sluchatek to nepujde. A bezdratove jsou luxus ... ;-)

Koukám tři proti jednomu :-) Abych to vysvetlil...pokud neslysim okoli kolem sebe,jsem nesvuj. Nikdy nemuzu vedet,jestli se nekdo neblíží či tak něco. Mít jistotu bezpečí, tak si taky prdnu na uši sluchátka. S garetem jsem to zkousel,ale měl jsem dráťáky a furt se motali do všeho mozneho (pri nalezech a kopani). Bezdráty budou v tomdle luxusni,ale osobne by mi vadilo to co jsem popsal vyše. (Kde se dá koupit ten BT modul? A cena?). U raceru je paradni funkce fibrace,ale zatim nevim jak se chová při nálezech....to taky testnu.Btw....vcera jsem psal jak se tesim az sleze sních a dneska buch ho....nakidalo dvacet čísel :-D radeji budu zticha a snad to sleze.Zkousel jsem testovat (air test) dodavanou dohledavacku a musim rict ze super.ocenuju ze zrychluje odezvu pri přibližování se ke kovu. To se mi hodne libi. Předtim jsem mel takovou tu co vypadala jako zapalovac ke sporáku (teknetic?). Mela divnou citlivost a moc se sní dělat nedalo. Vibrovala jen pri primem dotyku,nebo max centak dál. Jinak o nicem. Myslíte že ten racer je dobra volba? Nemel jsem vybrat jiny klacek? Pokukoval jsem I po Golden max 5...ale odradilo mě jak v diskuzich kritizovali signaly při zavadění o kabel. Jinak jsem jim byl nadseny. Želbohu pro GM, se naskytla šance koupit racera a rozhodlo I to,že racer ma dohledavacku v ceně. K tomu názory na něj jsou pozitívní. No uvidíme.

Delta a aky mas teda Racer? R1,R2,Gold?

Delta má deuse ;-)Má to napsáno v profilu ;-)

sorry Delta malo to patriť looki :-O

Makro racer ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben