Maskáče nebo sportovní oblečení?

Ahojky kolegové,
Tak jak jste na tom?, co nosíte nejraději na toulkách přírodou?,sám jsem si teď koupil nové anglické maskáče a mohu jen doporučit, super oděv a v každém armyshopu za babku.tak se pochlubte, ať to pípá Desy. :-) ;-)

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von desy 4.6.2011 10:50

Maskáče jako montérky detektorářů, to se mi zdá už celkem profláklá věc. Když maskáče, tak jedině český! Ovšem má to svý výhody a nevýhody. Někdy maskáče působí naopak velmi nápadně a podezřele... Za člověkem maskáčích se čumil otočí spíš než za člověkem v běžnejch hadrech. No a taky ty blázni myslivci...

Český od Vietnamců z tržnice , nebo jak? :-O

Ne, v army shopech seženeš normální český maskáče i se značkou mečíků. Prostě vzor 95...

No teplaky :-)ty sou in :-) :-) :-)já nosím silonovou zástěru a místnímu domorodému obyvatelstvu tvrdím že detik je postřikovač na plevel :-) :-)jen fořt mě prokouk a musela jsem mu hledat hilzny a nožík :-)

:-D :-D :-D :-D ;-)

No teplaky :-)ty sou in :-) :-) :-)já nosím silonovou zástěru a místnímu domorodému obyvatelstvu tvrdím že detik je postřikovač na plevel :-) :-)jen fořt mě prokouk a musela jsem mu hledat hilzny a nožík :-)

no myslím že maskáče k hledačovi patří a není tě tak vidět, jako kdyby si měl žlutou teplákovku. ;-)

Jsem pro maskáče , nebo klidně nějaké pláťáky v nekřiklavých barvách a pyrotechnik taky nakonec dvakrát přijel v maskáčích a jen jednou v civilu , ale kravatu stejně neměl. :-P

Ježííš :-)jak to že su tadyk dvakrát :-)taky myslim že maskáče.Osvědčila se flanelka.Zitra do Hostěradic :-)vemte si kyjovský kroj hoši :-)líp zapadnem.

Ježííš :-)jak to že su tadyk dvakrát :-)taky myslim že maskáče.Osvědčila se flanelka.Zitra do Hostěradic :-)vemte si kyjovský kroj hoši :-)líp zapadnem.

Jááák Hostěradice?? Já myslel,že o nich vím jen já... :,-( :,-(

tak proto chodíš v tom kroji, no nevim, nevim. Já používám takovej výraznej mix, takže vypadám dost divně, a nikdo mě rači neosloví... Rovnou střílej.

Já abych pravdu řekl moc maskáče nenosím spíš monterky s laclem buď šedé nebo hnědé :-) :-)

Když jsem se vrátil z vojny, sakra zrovna jem si to spočítal a už je to 20 let to to letí, tak jsem si řek že v kanadách a v maskáčích mě už nikdo neuvidí.No a při mrcasu jsem jedině v maskáčích a i ty kanady podle počasí někdy nazuju ;-) :-D

Český maskáče vzor95 PRALES, jsou sice fajn pro oko, super design ale po pár vypráních jde barva dolů což je špatné, v žádném případě je nehaním :-), ale v army shopech vyberete podstatně lepší za stejné peníze :-P.Musím ale říct že staré maskáče JEHLIČÍ, to byl materiál, skoro k nezničení a barva pár let také vydžela.Sám mám Anglány a drží také.
Tak se mějte chlapci. Desy.

Kalhoty kempky M51, košili M51 a v zimě navíc polní bundu M51. Vz.95 jsem přestal nosit kvůli kolemjdoucím, kteří měli narážky na "hraní si na vojáky".

Zásadně chodim nahatej ! :-P Jen když je - 5 a více, tak si navleču růžové pletené ponožky od babči. :-O

ahoj lidičky ,múj názor je že teplákovka pátří na hřiště a do lesa maskáče,sám mám bundesvér a jsem moc spokojenej a můžeš se zašpinit jak chceš a je ti to jedno vždyt jsou na to dělaný a pohodlný a ani drahý ;-)

Hledač v teplákovce je jako doktor na sále v monterkách, prostě to k tomu nepatří. Já zastávám názor, že čim míň je mrcasník vidět, tim líp. Chodim komplet v britským DPM a detík už dostal taky maskáček :-D

s tím maskováním detíku to taky plánuju 8-)

Chodím jak kdy co mám na sobě.. ;-)

a to tak že nejraději v kožišinové bundě až do teplot plus 28 stupňů, potom si rozepne knofliček u rukávu a jede dál. Má jich asi sedum, z výprodeje po dvou kilech. Chtěli jsme je jako součást stejnokroje Havlbrodska, ale skoupil celosvětový zásoby toho oděvu, takže opatrně, on se opravdu zajímá o módu.

podle mě je výhoda maskáčů i v tom že když jseš za...nej od bláta tak to není tak vidět :-D

Tak já, protože ještě hraju airsoft chodim v plný polní USMC. To je rychta. No, ale mám všechno s sebou a nic mne nemůže překvapit ;-)

nejlepší a rozhodně nejlevnější jsou od německýho bundeswehru taky je mam vyhovujou 8-)

maskáče, zelenou mikinu, maskáčovou bundu, zelenou kšiltovku, černý boty, rukavice a du na to :-D

já mám švýcarské vzor alpenflage,největší výhoda je že mají obrovské množství kapes :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben