Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 20.3.2018 12:28

Sláva :-D 3x hurá :-D

Jen taková drobnost, všechna vlákna se jmenují Detektor kovů "název detektoru", ale tohle se jmenuje pouze "název detektoru" ;-) možná by to chtělo sjednotit, ať to není matoucí :-)

Bude se dat dokoupit nova nahradni baterie?. A vetsi sondy ?
Dekuji za odpovedi. Jarda ;-)

Na jakej chodíte Iron bias?
V továrnim nastavení mi to přijde moc rozdílné na louku 6 a pole 0.....

Budou se dát koupit na eqin. 800 jine sondy??

Noxe mám od úterý a kvůli zimě jsem na zkušebním polygonu ve Kdyni nevydržel moc dlouho. Je to tam ještě lehce pod sněhem. V továrním nastavení tam měl problém jenom se třemi cíli, ty hlásil hodně slabě. Ale jinak to posbíral pěkně. Co jsem tak zkoušel na naše polní podmínky, tak Iron bias mám na 2, jako základ jsem použil Park 2, RS 5, Multifrekvence, 50-ti tón, prahový tón na 4, železo ztlumený na nejmíň.
Na takový ty běžný průzkumy lesa a luk (hlavně na válku) jsem dal jako základ pole 2, 5-ti tón, prahový na 0, železo ztlumený, barevný cíle silněji, RS 5, Iron bias 0.
Ještě bych rád pořádně vyzkoušel gold 1 v bordelu, ten se mi nezdá špatný a nějakou tu čedičovou minerálku, ale za tou budu muset kousek popojet, tady jí nemáme. ;-)

Já mám ve Kdyni problém akorát stím nahlím Krejcárkem jinak beru všechno s trakařem :-)

Ahoj, píšu pozdě ale přece, co myslíš tím prahový ton na 0? To najdu pod čím?

Pokaždé když dám potlačení šumu tak mi to skočí například na hodnotu 7 ale za 2 sekundy se tam ukáže jen AU a číslo zmizí... je to normální? A u 600 je rychlost zotavení jen 1,2,3 tak na jaké číslo chodivate? Já jsem zatím zkoušel jen na 3 a celkem dobry

To je normální, u 600 je odrušení pouze automatické, tak proto to asi detektor pokaždé připomene. Je chodím RS na 2. Když je na tři, tak se s ním dá švihat celkem svižně, ale ubere ti lehce na dosahu, mi ta dvojka vyhovuje, tak jako mi zatím takřka všude vyhovuje Iron bias na 1.

Super díky za radu 😊 no iron bias jsem ještě neřešil ale určitě se na to mrknu ale zatím spokojenost s 600 ;-)

Já jsem taky nadmíru spokojen. Jsou určitě lepší detektory, ale za ty peníze v současné době ne, aspin

díky za tyhle info , už abych se taky dočkal a začal testovat ;-)

Já jen doufám, že jsi ho objednával už s velkým předstihem, poněvadž dnes, jak jsem se díval, tak do června utrum :-)

No já doufám taky - nějakej čas už to je a teoreticky bych mohl být už teď dubnovej ;-)

6sti stovky jsou k dodání rychle,červen je pro 8smistovky. Ja minulý týden objednal 600 a ve středu jsem pro ní frčel :-)

To je pravda, ale já vím, že Joeblack má objednanou 800.

Tak to je jiná.. ;-)

.. aspoň podle mě, lehce by mu možná mohl konkurovat makro kruzer, toho jsem zatím nechodil, ale podle videí na YouTube to zatím tak nevypadá. Navíc minelab je léty prověřená značka, ikdyž já jsem ji roky vůbec nemusel :-) pro mě byly ty detektory těžké, pomalé a to audio jsem taky nedával. Equinox je v tomto jiný, já jsem spokojen, je lehký jak vahově, tak co se do nastavení týče, jde pěkně hluboko a je citlivý na opravdu malé šušně. ID drží spolehlivě a včera jsem s ním kopnul první agečko :-)

O tom kruzru jsem uvažoval,ale myslím,že noxík je sázka na jistotu ;-)

Zajímalo by mě, kdy budou ke koupi další sondy a také jaká bude jejich cena ? 8-)

No, nechci prudit, ale mi říkal náčelník hned poté, co mi noxik došel, že příští týden budou dávat ty cívky na e-shop a do měsíce budou k mání. Měsíc utekl a zatím nejsou ani v tom e-shopu. Taky už bych si je rád přikoupil, s tou 15 cívkou to bude muset být hloubkový masakr :-)

Pořád nemáme ceny, snad příští týden. Taky už jsem nedočkavý, potřebuji obě dvě .)

clansman....tiez si to myslim... ;-)

Je úplně jedno jestli máte noxika nebo svůj Starej detik pokud nemáte štěstí tak můžete hledat a hledat a nic nenajdete....tod svatá pravda možná něco cestou k autu???

Karliku děkujeme ti za tu tvoji svatou pravdu , drž se toho a zůstaň prosím u svého starého detíku , uděláš nám tím radost ! :-D :-D

Bez štěstí se samozřejmě hledat nedá, ale čím lepší klacek, tím se mu jde víc naproti :-)

Je to možné ale štěstí je hlavní a nějakém eqinox marketingovej tah asi si ho taky koupím 👄👄👄👄👄

Zůstanu pane noxiku děkuji za odpověď a určitě vám radost dělat nebudu💗💗💗💗💗

SERVISNÍ DÍLY MINELAB (není žádná zmínka o Equinox)
Nejkomplexnější katalog detektorových částí Minelab v průmyslu.
http://parts.minelab.com/
Tady na LP už bylo řečeno, že po dobu záruky se budou vadné díly nahrazovat
----------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.minelab.com/eur/metal-detectors/underwater-use/equinox-800
Equinox 800
Po kliknutí na - (K dispozici je také doplňkové příslušenství a náhradní díly)

https://www.minelab.com/eur/accessories-1/by-detector/equinox-series
404 nenalezeno
Stránka nenalezena

Cívky – ještě cca v lednu 2018 stránka (K dispozici je také doplňkové příslušenství a náhradní díly) byla normálně k nahlédnutí. Byl tam popis cívek aj. díly. Už asi dva měsíce je stránka zrušena a cívky nejsou nikde k nalezení a taky se o nich nepíše. Už bylo podáno mnoho otázek k cívkám, ale žádná reakce ze strany LP

Tak v podstatě tam zatím nemají co dát ani to nespěchá. Když by někomu odešla jednotka, dostane novou, to samé u sondy.

a už někdy někomu odešla jednotka nebo sonda ?

Jak píše Clansman: pro mě byly ty detektory těžké, pomalé a to audio jsem taky nedával.
Tento strojek je ale úplně o 180° zcela někde jinde a to audio, to je "šepot květin". Spokojenost přenáramná... 8-)

Dneska jsem si trochu pohrál s TONE BREAK v pětitónu , železo jsem posunul na 1 kvůli koksu a dal nejnižší možný tón a stišil na 3ku ..Druhý tón jsem posunul do 13 (což bylo nej číslo co mě při testu ukázalo menší Ag) přiřadil jsem mu hlubší tón a nechal plné volume. Další tóny jsem už ponechal.. Přivedl mě na tuto variantu parťák Pavel s tím , že to bude podobné odezvě u Etraca a CTX když si chodil v Conduktu nebo kombi.. Byl jsem to testnout na poli , chodilo to pěkně dal jsem za hodinku asi dvacet barev a půl Ag.. Bohužel mě odvolali po hodině povinnosti tak to příště víc testnu.. ;-)

Ahoj kluci a holky, mám eqi.600 chodím celý víkend a jen 2 haleřky. Jak to máte s id, většinou jsem pod 15 nekoupal tak nevím jestli to je chyba ale když už jsme to kopnul tak vždy bordel. Kolik tónů používáte já mám na vše nastaveno 50 ale zdá se mi to trochu nevýrazné. Děkuji za případné rady.

Kopu vše od ID 1, ikdyž většinou tuším, co bude pod cívkou hlavně u těch nižších ID, tak i přesto kopu. Nekopu, pokud vím, že je například v dané lokalitě velké množství hliníkových drátů, tak to ID ignoruji s tím, že počítám, že můžu něco přejít, ale stojí to za to. Furt lepší, než tahat jeden drát za druhým. Obdobně to platí třeba pro alobal. Ale pokud se mi to ID objevuje zřídka, tak ho kopu vždy.

Podle toho , co jsem za celou dobu vyčetl a nasledoval, tak bych to dělal asi úplně stejně . Jedu takhle i u relika , kterej u naposlouchání , taky téměř nekecá . Ale prostě se ten bordel v ne moc zabordelených lokalitách kopat musí . A občas sem tam i v tom bordelu . Vyplatí se to ;-)

Jasně,bordel je všude ale na poličku které teď vyzobavam je ho moc a za den bych prošel pár metrů kdybych kopal vše. Chce to čas a napolouchat a pak to půjde.

když kopeš všechno, to si rovnou můžeš pořídit čínský detík za3 tisíce který má stejné dosahy a nemusíš ivestovat desítky tisíc

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben