Minelab postroj Pro Swing 45

Zdravím všechny. Mám v úmyslu začít chodit v větší cívkou cca 40 cm. Abych ale po pár hodinách neodpadl a mohl chodit i více dní v týdnu, uvažuji o koupi Minelab postroje Pro Swing 45. Instruktážní video se slečnou je velice optimistické, ale já bych rád věděl, jestli to někdo používá a jaké jsou s tím praktické zkušenosti. Jde to použít i v členitějším terénu - les, svahy... nebo je to jen na rovný trávník? Dá se s tím opravdu chodit celý den bez únavy ? Dosud chodím s ultimátkou, ale v členitějším terénu dám max 6 hodin a druhý den ani to ne. Pak si musím dát den nebo dva odpočinek. :-(

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von joe63 17.4.2015 16:01

je to dobrá vec. najviac sa mi paci system dostelovania a odopinania. váha detektoru je na tak akorat elastickom lanku. teda nedrzis vahu len mavas. v brutal kopcovitom terene je vyuzite tak 50:50 je to skor na rovinatejsi teren. podla mna je pokrokovejsie pouzivat toto ...vsimini si palicu a vec medzi prsiami https://www.minelab.com/__files/i/295121/banner_1140x430_gpz_19_gm.jpg
https://www.seriousdetecting.com/product/minelab-pro-swing-45-harness-replacement-strut-crossbar-kit/
tie 2 tycky sa zastrcia do druhej strany proswing 45 tak aby boli aj v pravo aj v lavo + sa da spojovaci mostik do stredu. A mozes behat veselo cele dni. Zatial toto nemam mam len proswing 45 classic a mne postacuje. Videl som aj tu vec medzi prsia na klasickom rupsaku zavesenu na okach pri prsiach- taky lacnejsi variant proswing45.
;-)

Pěkný,pěkný ale takový hledání by mě teda nebavilo :-P :-)

Dostals amnestii, no bravo! Chyběls tu.

gringo no nic dáme 30 ostrých ne?

Dej si radši pivo nebo panáka ;-)

Ty tebe už pustili?Dal bych ti víc ,zatím co všichni naháněli komouše a tobě teklo z péra ,stalo se hodně věcí,zkrachoval Zetor ,Poldovka padla,všechny banky maj cizozemský vlastníky ,voda už není taky česká,energie jakbysmet....jo už vim si Blanickej rytíř...kterej zaspal :-D :-D :-D :-D :-P

Kluci ani nevíte jakou mi děláte radost :-D :-D

...a já blbec si myslel,že tě naseru.. :-D :-D :-D ;-)

Nekrm trolla psali někteří tady na webu :-D ;-)

Nemůžu než souhlasit :-D V takové hloubce to není na pohodu.Pro válkaře možná dobrý ale co s tím :-(

Máš recht kolego.
A pokud nad tím někdo přemýšlí víc než průměrně, dojde k závěru že TOP nálezy jsou vždy mělce. Pokud kopu díru jak vrata, většinou (většinou, ne vždy) je tam prdlais).
Důkaz nade vše jasnější - nejzajímavější nálezy za 30dnů:
a) Filip 4 - hloubka 20cm
b) Slet urozených - hloubka 10cm
c) bronzový náramek Tutovka - hloubka 10cm
d) Kopnul jsem si vánoce - hloubka 5cm
e) Bez práce není koláč - hloubka 17cm
d) Štědrej večer nastal - hloubka 10cm atd...atd...atd...
... a pokud je např. slinták ve 40 cm, tak je to tak velkej kus plechu, že pro něj šáhne detektor za 10 tisícovek a nepotřebuju k tomu postroj na kobylu.

Hledu zdar :-) :-)

Namor souhlas a ještě jsem se pobavil :-D
Rozhodně Céééé je správně :-D

No dyk :-)

No když myslíš? Myslím že Ti to tu rozhodně nikdo vymlouvat nebude :-D.

Chodím s e-tracem a když chci jít na celej víkend od rána do večera tak se to fakt nedá a rameno a ruka pak dost bolí, slábne a myslím že to i dost flákám, díky tomu jak si chce člověk podvědomě ulevit, tak přecházím a to nechci. + chci na léto koupit velkou WOT od coilteku, takže váha zase stoupne.
Teď jsem vytáhl po dlouhé době staříka Teknetics T2 mám na něm velkou S.E.F.ku a chodit bych s ním mohl klidně týden v kuse bez únavy, ale ten dosah :,-(, na trackaře si, co se týče dosahu, člověk hodně brzo zvykne.

freexxxi a když chodíš v postroji, sedí ti na těle dobře? Neplandá to někde, netlačí, nepřekáží? Co to lanko, nepřekáží? Dá se detík při dohledávce rychle a snadno vyháčkovat? Vidím že máš CTX, kterej má trochu jinou konstrukci než e-trac, snad se to tolik lišit nebude. Kolik měříš(?), já mám 180 cm, ptám se jestli to není vhodné spíš jen pro vysoké lidi.
Mě překážel kabel od sluchátek, tak jsem kupoval bezdráty a teď zase nevím jestli to nebude otravné být zase gumolanem spojenej s detíkem.
Chodím převážně roviny, takže to že ten postroj není do svahů mi vůbec nevadí.

To jak popisuješ ten doplněk k pro swingu je podobné tomuto, Z-SWING, jen je to mnohem jednoduší
https://www.detektorykovu.cz/products/e-z-swing

mam 185cm nasadit a prisposobit si ho musis tak aby ti sedel. vycvaknutie je velmi jednoduche a spetne nasadenie a dostelovanie tak isto. pouzivam bezdrat WM10. Najelspesie si ho bude vyskusat v predajni LP nasledne sa rozhodni ci ti sadne alebo nie, je to individualne.

Je mi to jasný, že každýmu sedí něco jinýho, chtěl jsem jen posbírat co nejvíc informací než to začnu řešit.
Díky moc za tvé zkušenosti.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben