Minelab Vanquish 340, 440, 540

Vlákno pro všechny uživatele detektorů Minelab Vanquish 340, 440, 540

Návod pro detektor kovů Vanquish 340: Návod Vanquish 340

Návod pro detektory kovů Vanquish 440 a 540: Návod Vanquish 440 a 540

Testy detektorů kovů Minelab Vanquish: Testy Vanquish

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 3.10.2019 16:14

Objednal jsem Vanquish 540 PP. Ocekaval jsem za 10k+ alespon nejakou uroven zpracovani, ale ten detektor zkratka vypada velmi levne. Dost me to zklamalo, predevsim tedy fakt, ze kazda cast plastu ma jinou barvu. Nicmene detektor funguje a detekuje. Nemohu hodnotit uroven diskriminace, nejsem pokrocily uzivatel, ale ty plasty jsou obrovska ostuda...

Já teda nevím jestli se s detektorem chystáte házet nebo počítáte , že ho každou výpravu zalehnete, ale spíš bych hodnotil cena / výkon detiku. Měl jsem všechny tři verze a myslím si , že zpracování je nejvíc v pohodě. Navíc chodím pořád s krytem proti dešti a při hledání snad nevidím ani tu loketní opěrku . O náhradní díly není také na e-shopu nouze. Pokud byste s tím vzhledem přesto chtěl něco dělat , podívejte se na kanál Carpathiana , kde mu kolega hledač půjčil na recenzi svou 440 a pán si hodil plasty do olivově zelené . Nevypadalo to vůbec špatně a v komentářích se dokonce ptalo pár jedinců na kontakt pána .

Rozdílná barva plastu je z důvodu že na víčko je použitý jiný materiál o dost pružnější aby se nelamali ty packy co zapadají do plastu jednotky.
Jinak zbytek jednotky je ze stejného plastu.
Loketka má zase jiný materiál.
Myslím že to právě z důvodu pružnosti materiálu to nelze tak sytě probarvit jako u plastu jednotky.

i tak me to jako zakaznika irituje...

Já proti plastům nic nemám. Akorát ta barva. Tchán mě viděl na poli s partou myslivců... teda neviděli mě, ale "něco červeného se tam furt hýbalo". V garáži jsem našel staré barvy a jako bývalý letecký modelář jsem prostě přetřel červenou na polní šeď. Na pole chodím v maskáčích, takže teď už nesvítím. Mě se ta červená na pole a do lesa prostě nehodí. :-)


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben