Detektor kovů Minelab X-TERRA 305

Ahoj všem chtěl bych poradit, rozhoduji se mezi několika detektory, který by jste si vybrali a popřípadě proč?

Odkaz na testy detektorů kovů řady X-Terra: Testy detektorů kovů řady X-Terra
Návod pro detektor kovů Minelab X-Terra 305: Návod X-Tera 305

Detektor se již nevyrábí. Nahradila ho řada Minelab Vanquish

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 30.4.2009 17:47

Ahoj,
koupil jsem si 305ku a zajímalo by mě, jaká je vaše zkušenost s výdrží baterií versus hlasitost reproduktorů. U mě je asi něco špatně - nejprve jsem použil baterie přiložené k přístroji, reprák šel do téměř neslyšitelného tónu po pár minutách hledání. Ok, kdo ví, jak ty baterie ležely dlouho někde ve skladu. Teď jsem koupil Varta Alkaline High Energy, a standardní hlasitost vydržela tak dvě hodiny, a pak zase reprák ztichl. Indikátor stavu baterie přitom ukazuje plné napětí, tak nevím.

Ahoj, mě to dělala terka taky, ale stačilo lehce ťuknout na ovládací jednotku zespodu a už to šlapalo. Možná ještě zkusit párkrát vyndat a zasunout konektor sluchátek. Je tam rozpínací kontakt a může tam být nějaká nečistota.

Díky za tip, asi to vyzkouším. Už jsem do toho nějak i lehce klepal, ale nepomohlo. Tak možná ten konektor sluchátek a když to nepomůže tak asi reklamace.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben