No to by me zajímalo kterých 
Někdo z okolí Těrlicka, Havířova a Českého Těšína?
zašel by někdo sem tam na hledačku , je zde mnoho dobrých míst 
od kud jsi?
odkud 
Ja pochazim z Tesina, ale ted uz bydlim hodne let v Praze
Jen me to zajimalo, kam tam chodis hledat. Mam kamose, ten hleda cca 20 let a ten rika, ze tam u nas nic neni. Na polich o hovne, zadny mince atd. Ja to tam zkousel jen v lesiku u Antonicka a hilzna a sockačka, jinak nic :) Ale pole jsem nezkousel, tak nevim. On stejne chodi vetsinou valku ve slovenskych horach.
Ja jsem z Ka, ale na hledani se teprve chystam, jelikoz neni jeste doma detik :o(
Myslite opravdu, ze zde v okoli Karvine, Tesina,Ostravy... neni kde a hlavne co hledat?!
To by me mooooc mrzelo, jelikoz mam vytipovane alespon dve historicke lokality, kde by se neco nachazet mohlo. Ostatne stehovani narodu a historie (nezdokumentovana) sama, prekvapuje stale po celem svete :o)
Určitě tady něco najdeš 
Někdo z Vendryně, Bystřice nebo Třince? Mohli bychom zahledat. 
Hoj jsem z Havířova.nevi někdo kde zahledat?!!
Zdar, Orlová, Karviná, Havířov, Bohumín? Chodil jsem v létě něco v podbeskydí (Morávka, Pražmo) nálezy v pohodě, časté, pěkné, hlavně krejcary 1800 a mladší. Teď jsem se obrátil na Věřňovice u polských hranic. Má někdo o této lokalitě info? Mám rád spíše mince a pod....
Ahoj, jsi z okolí ,byl jsem tam párkrát, celově slabota.
ahoj kolem Bohumína nic není párkrát jsem prošmejdil lesíky v okolí a nic moc spíš nic než moc

Jsem z Havířova.nevi někdo kde tady zahledat?!?
Ahoj Bohušu, přesně jak píšeš ( spíš nic než moc) já bych dodal (spíš víc nic , než nic). jó a jsem z Havířova. Z Havířova , kde nic není, ani v blízkém okolí , ale, náhoda je vůl. 
Čaute. Jsem z Albrechtic a mám to tu už prolezlé. Mince jsou všude. Jezdím i hory. Vysaláje a podobně. Občas se projdu kolem přehrady,když jí mám za domem. Ale hlavně chodím lesy. Kdyby někdo chtěl, můžeme zajít společně.
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.