Olomouc - přednáška o držadlech ocílky

[url=http://img.janforman.com/prednaskaOlomoucowev.jpg][img]http://img.janforman.com/th/prednaskaOlomoucowev.jpg[/img][/url]

Vážení kolegové,
jelikož je často poptávka po informacích ohledně ozdobných držadel ocíly a mnozí z Vás se neměli možnost dostat na mé již přednášky, které se v minulosti konali, rozhodl jsem se během své dovolené na severní Moravě a ve Slezsku uspořádat přednášku i zde. Zváni jsou proto především všichni Moraváci a Slezané, ale předpokládám, že se do Olomouce mohou podívat i bratři Slováci. Hlavním lákadlem je kromě přednášky (která bude trvat 1,5 až 2 hodiny) unikátní výstava 40 typů a variant držadel z mé sbírky, které v žádném muzeu na světě neuvidíte. Nenechte se odlákat místem konání v olomoucké univerzitě (mapa zde: http://www.mapy.cz/s/49z8), neboť tyto prostory spolu s technikou zajistil náš kolega - hledač, který zde pracuje. Přednáška je volně přístupná široké hledačské obci.

Všechny zájemce bych chtěl požádat, aby si předem závazně rezervovali místo na mém mailu kacuro@seznam.cz do 3.7.2012. V případě minimálního zájmu se akce konat nebude!

Jelikož se cestou na Moravu budu přesouvat východními Čechami, není problém v případě zájmu uspořádat stejnou akci i zde. Podmínkou je zajistit veškerou organizaci - prostory, PC, promítací techniku (přednášku doprovázím prezentací v powerpointu) a uzamykatelnou vitrínu na výstavku držadel. Akci by bylo možné provést ve dnech 5.-7. července.

Těším se na všechny účastníky přednášky.
kacuro (kacuro@seznam.cz)

In der Kategorie Zusammenarbeit mit Archäologen, Erstellt von kacuro 15.6.2012 21:57

Takže akce se konat nebude, neboť Moraváci a Slezané nemají zájem. Admina prosím o smazání nebo zamčení tématu, díky ;)


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben