Detektor kovů Detech Relic Striker

Vlákno pro hledače používající detektor kovů Detech Relic Striker

Testy detektorů kovů Detech: Testy Detech
Návod pro detektor kovů Detch Relic Striker: Návod Striker

 

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 4.12.2013 20:59

Po delším chození ze Strikerem sem hodím rychlé info.Detektor funguje jistě a nepotřebuje žádný školení..Odladění je rychlé ale nejčastěji tam dám automat pro pohodu hledání.Postupem času mohu říct že už odhadují co je pod cívkou a často podle zvuku to začínám dost přesně odhadovat.Na hloubku je Machr a konkurenci bude hledat dost těžko.Nevadí mu díry(pole je chození jedná vášeň)Mobil neslyší(mám puštěný jak data tak gps).Zda někdo bude řešit khz tak se nebojte..Dohledávačka to někdy nedokáže pořádně najít.Po tolika hod hledáčky jsem nezažil že někdy něco ve spoji vrzne nebo něco podobného..Myslel sem si že krom Whitese mě už žádný detektor už nedostane ale jsem fakt unešen..Mám tam cívku ultimate a váha je super..Upřímně chybu detíku teď v hlavě hledám.Možná box na baterky je dole a voda je kurva..

Ahoj hledaci tady jsem napsal neco o Relic Strajkru a po case tady nic neni......l :-/

Ahoj hledaci, zminovany clanek jsem nasel ale v jine slosce!!! Co ric k Detechu Relic Strajkr je to supr masina pro hledace co chteji prochazet jen jednou mista a vyluxovat vse co se da cca do 1metru pod civkou podle velikosti cile..... Po 6 mesicnim chozeni jsem si na nej zvyknul a uz vim co je zhruba pod civkou? Chodim na sluchatka pomoci Transmitru cena cca 250,-Kc abych nerusil okolni zver a psy neustalym pi pi pi. At to pipa cus P. ;-)

Ahoj hledaci po 11 mesicich chozeni me omrzelo kopani hloubky cca 60 cm a vic tak to nornalne prechazim jen kdyz to hlasi barvu tak kopu, ve vetsine pripadu to je strepina srapnelu, zmackana plechovka a svitky dratu atd. :-/

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben