Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von Elmara 22.10.2012 19:04

Mám na predaj x-terra pro veľmi málo používaný stav nového s krabicou. Cena 250€

Na základě dohody s paní Š. vkládám za ní inzerát, protože ona nemá po úmrtí svého manžel tuto možnost. Její manžel zemřel nedávno náhle a zbyl jí po něm detektor kovů EQ900 vč. 6" sondy. Detektor byl venku jen 2-3x, je tedy téměř nepoužívaný, stále v orig. krabici. Zakoupen zde na LP osobně dne 26/9/2023. Původní cena 29.490 Kč, nyní v nabídce za 25.000 Kč. Při rychlém jednání možná sleva dle dohody s paní. Prosím případné pouze vážné zájemce, aby paní zkontaktovali na tel. 705211207 a dohodli se spolu. Já jsem pouze zprostředkovatel, tudíž žádné podrobnější informace, než jsou uvedeny výše nemám a nemá tak cenu mi psát do obálek a ptát se :) Děkuji za pozornost :) Tacud

Predám Minelab EQUINOX 800. Kúpený 6/2019. Ako nový ,použitý 4x . Sluchátka bluetooth , nabíjačka a krabica. Cena 550€. V prípade záujmu píšte mail info@fixglass.sk

Nabízím k prodeji Minelab Equinox 600. Byl v terénu snad jen 10krát. Zakoupenej v Jílovém 12.2.2021. Sluchátka bezdrátová + drátová, origo krabice atd. Cena 10 tis Kč

Prodám cívky na Garrett ace 250 a Garrett GTI 2500. Základní cívka 6,5x9´´ ace 250 za 500 Kč (je celkem potlučená, ale pořád funguje). Hloubková cívka k ace 250 S.E.F. 10x14´´DD (25x35cm) za 1500 Kč (cívka je jako nová). Poslední cívka je základní 9,5´´ ke Garrettu GTI 2500 za 2000. Zájemci piště do zpráv.

Prodám sondu Coiltek 15" pro Equinox. Velice zachovalá, používána jen velmi málo. Cena 4.000,-

Prodám cívku Coiltek 14x9" (37x24,5 cm) pro detektory kovů Minelab Equinox 600/700/800/900 a X-Terra PRO, ELITE.
Pořízena 12/2021.
Cena 3.500 Kč
Ostatní skrze SZ.

Sleva na 3.100 Kč

Sleva na: 2.900 Kč.

Poptávám dohledávačku xp MI4. Kdyby měl někdo na prodej :-D

Zdravím.
Poptávám ,zda nemá náhodou někdo na prodej Fishera F75 Ltd V2.0 v dobrém stavu ? Za solidní nabídky předem děkuji 🙏. Nejraději osobní převzetí.
A ještě sháním bezdráty na xterru pro ML 85 za rozumný peníz . Pokud možno z ručky do ručky také.😁

Na international detector centrále mají teď jeden za 349EUR ;-)

Děkuju za info🙏

Ahoj chlapi, prodám Equinox 600 v luxusním stavu, koupen 2023, prakticky nechozený.
Osobní předání okres Brno-Venkov východ/sever.
11 000,-

Pište do soukromé zprávy zde.

Škoda🤷. Dík

Tak už pouze sháním bezdráty sluchátka ML 85 na Terru pro. Děkuji🙏.

Mám

Mám modul Minelab VM 09. Kdyby byl zájem

Zdravím. Děkuji za nabídku🙏,ale je to trošku daleko do Radějova a já chci pouze osobní předání.

Vše neaktuální,děkuji za nabídky.

Mám záujem cena

Polovinu ceny

Z jiného soudku, nevím kde se mám jinde zeptat... Prodává někdo splav na rýžování zlata? :-D

Mám záujem o modul wm09 pozor nie wm08 ale wm09. Viac mi pošlite do obálky SZ

Koupím ctx3030 kolem 20 tisíc... :-)

Prodám cívku Coiltek 14x9" (37x24,5 cm) pro detektory kovů Minelab Equinox 600/700/800/900 a X-Terra PRO, ELITE.
Pořízena 12/2021.
Cena 2.700 Kč
Ostatní skrze SZ.

keby niekomu nesadla cievka manticore M9 odkupim za rozumny peniz plati stale viac do obalky

Krásný den přeji.
Ze studijních důvodů bych rád zakoupil Detector Pro Pistol Probe.
Viz. www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/detector-pro-pistol-probe-522

Děkuji za nabídky ideálně do SZ.
Martin

Ahoj. Je tu někdo , kdo ještě vlastní starší analog Tesoro Lobo ST ? A prodal by jej za rozumnou cenu. Podmínkou je slušný stav a funčnost. Třeba i jen řídící jefotku bez sondy. Díky.

Krásný den přeji.
Mám doma Vámi shaneny detektor Tesoro Lobo Super Traq.
Jsou k němu i 3 funkční cívky a jedna nefunkční.
Představuji si 10.000,- Kč
Pokud máte zájem ozvěte se

Krásný den přeji.
Mám doma Vámi shaneny detektor Tesoro Lobo Super Traq.
Jsou k němu i 3 funkční cívky a jedna nefunkční.
Představuji si 10.000,- Kč
Pokud máte zájem ozvěte se

Dobrý den. Děkuji za nabídku. Cívek mám několik, další už nejsou třeba... pokud by byla jen jedna a cena do 6 tisíc :-D, pak by to bylo pro mě zajímavé. Vím, že dnes už jsou mnohem lepší detektory, ale pro me je to spíše otázka nostalgie a vzpomínek. Děkuji.

Ahoj ✋. Mohl by se mi ozvat kolega Winston Wolf? Ohledně Loba. Ztratila se mi naše korespondence. Děkuji.

Koupím XP goldmaxx power nebo Fisher F75+ /LTD za případné nabídky děkuji.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen