Dobry den prodam dohledavacku Nokta Pointer malo pouzivana jako nova
Cena 1800 Kc
Prodeje a výměny zánovních detektorů
Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.
Děkuji za prostor detektor GM 4 WCL prodán.
Predám cievky:
Detech S.E.F. 18x15 kompatibilnú s detektorom MINELAB E-Trac Safari Explorer - 70€
Detech WSS 15”x8” kompatibilnú s detektorom MINELAB E-Trac Safari Explorer. - 60€
COILTEK MANUFACTURING 10” kompatibilnú s detektorom MINELAB E-Trac Safari Explorer - 50€
Predám cievky:
Deus XP 28cm kompatibilnú s detektorom Deus XP - 80€
Deus XP 22,5 cm kompatibilnú pre detektor Deus XP - 80€
Prodám sondu pro Rutus Atrex 23 cm 2D.
Pouze párkrát použitá,stav nové sondy.
Zůstala po prodeji detektoru.
Nechám za polovinu původní ceny,případně dohoda.
Možná i výměna za sondu vhodnou pro Explorer SE.
Vanquish 340 nebo 440 koupím, pouze plně funkční a bez poškození.
Ahoj.
Prodám bezdrátová sluchátka Minelab ML 105,nepoužité v záruce..
Cena 2.500 Kč.
Prodáno..
Nemáte někdo na prodej doplňkové cívky na Fischer F75. Ideálně Nel Sharpshooter, Thunder, ale není podmínkou.
Diky
Zdravím, ač nerad, musím prodat: Minelab Equinox 800, zakoupený zde 08/2021.
Komplet = Krabice, návod, kabeláž, wm08, ml80, základní cívka 11", vše ve velmi dobrém stavu, na jednotce od začátku ochr. fólie.
Foto na Bazoši, inzerát č.: 207722070
MINELAB E-TRAC - KOUPÍM.
Ale nějak rozumně cenově, měl jsem dva a kupoval jsem z inzercí kolem 9000,- před X rokama. Zastesklo se mi
Prodám Detektor kovů Minelab X-Terra Pro. Chodí sním syn cca 2 roky, má novou cívku, která byla měněna v rámci záruky cca 1 rok z5. Cena 7500Kč.
Koupím minelab sluchátka ML-105 nebo ML-85 , za nabídky děkuji
Pokud by se někomu doma válel nevyužitý minelab go-find 66 tak bych pro prcka určitě koupil , dekuji za nabídky
Prodám: Minelab Equinox 800, zakoupený zde 08/2021.
Komplet = Krabice, návod, kabeláž, WM08 bezdr. modul, ML80 bezdr. sluchátka, základní cívka 11", vše ve velmi dobrém stavu, na jednotce od začátku ochr. fólie.
Baterie jsou v pořádku.
Foto a info na Bazoši, inzerát č.: 207722070
Prodám: Sondu Coiltek 10x5 pro Equinox, X-Terra PRO a ELITE.
Stav velmi dobrý. Pořízena koncem r. 2021 nebo začátek r. 2022.
Cena 2.600 Kč
Ahoj prodám novou dohledávačku Minelab Pro find 40 nepoužitá nevyužitá za 2000,- Uničov nebo pošlu..
sešlo se mi víc dohledávček
ahoj, mám zájem, napsal jsem zprávu
Prodáno
Někdo na prodej nějak starší analog XP goldmaxx power, Tesoro Tejon, lobo , atd.? Kdyžtak prosím sz Dekuji
Kdyby někomu náhodou neseděl nebo se chtěl zbavit Minelab Manticore tak ho za peníze adoptuju , za nabídky děkuji
Prodám zánovní - nepoužitou kompletní tyč (spodní+střední+horní díl) k ME800/600.
Pořizoval sem ji jako rezervu.
A málo použitou spodní tyč též k ME800/600.
Fotografie a ostatní info je na Bazoši.
Ahoj. prodám dohledávací detektor kovů Minelab PRO-FIND 15 + ochranný nástavec s břitem.
Koupeno 28.8 2022, plně funkční.
Cena 1000Kč
Ahoj nebude se někdo zbavovat minelabu CTX 3030
Prodám zánovní - nepoužitou kompletní tyč (spodní+střední+horní díl) k ME800/600. Cena: 700 Kč
Pořizoval sem ji jako rezervu.
A málo použitou spodní tyč též k ME800/600 za 150 Kč
Fotografie a ostatní info je na Bazoši nebo skrze SZ.
Zdarec. Pokud by mel nekdo k prodeji Tesoro Cortés v neznicenem stavu a za rozumnou cenu, prosim, nabidnete. Dekuji.
Mail: lotto2005@volny.cz
Ahoj, prodám EQ800 - bez záruky, jsem první majitel, vše funguje jak má, baterka drží bez problému. V setu základní cívka, + hloubková cívka, bezdrátový modul + sluchátka za uši XP, nabíječka + kabely. EQ je osazen teleskopickou konstrukci V2. Foto a více info na o.pete@seznam.cz nebo sz. Díky a hezkej den..
prodáno...díky za prostor.
Dobry den, koupim použitý dětský detektor Nokta Makro Mini Hoard - vodotěsný detektor kovů pro děti 4-8 let, Děkuji.
Ahoj, koupím sluchátka Minelab ML 105. Nabídněte. Děkuji
Vyřešeno, díky za prostor.
Nabízím. Černé Tesoro Lobo ST. 3x DD cívka "botička" Tesoro, Nell hunter a Ultimate 12" (delší kabel a upravovaná fáze, byla vadná z výroby). nejlépe osobní předání Praha, TP. Děčín. Nymburk, možná
7500,-
Zdravím, nabízím k prodeji z důvodu nevyužívání, cívky kompatibilní s modely Minelab Equinox 600, 700, 800 a 900 a dále s detektory X-Terra PRO a Elite, obojí je nepoužité v terénu, :
EQX 06 - 3500,-
EQX 15 - 6000,-
Prodám XP Deus II 22 FMF, bezdrátová sluchátka WS6, jednotka + veškeré příslušenství k tomu.
Stav je prakticky nový, nepoškrábaný. Důvodem je nevyužití. To vše 22 000 KČ.
Olomouc a okolí. Prosím do SZ, díky.
https://www.detektorykovu.cz/detektory-kovu/xp-deus-ii
Koupím hlavní jednotku XP Deus I, II, Orx.
Nabídněte prosím. Cena,podle toho,jaká :)
Ahoj neprodává někdo detík multifrekvenci do 14 tisíc?? Ideálně max rok starý a v záruce.
Prodám málo používanú vodotesnú cívku na detektor kovu Nokta makro symplex + s označením SP28.
Je v parádním stavu , venku byla cca 20x.
Odešel mi detektor a oprava víjde skoro jako cena detektoru takže ji pustím dál.
Cena 3000
Nemá niekto k predaju 4pin konektor TESORO (Tejon, Cibola, Vaquero...) samec na paneli jednotky?
Ďakujem
Zdravím Vás všechny!
Měl bych na prodej cívky coiltek 15" a 10" kupované zde jako použité. Obě cívky jsou funkční a v dobré kondici. Již nevyužiji. Cena za 15" 2900,-, za 10" 2500,-. Při odběru obou, výrazná sleva.
Sondy lze použít k detektorům řady Equinox a X-Terra PRO a ELITE. Sondy včetně krytů. Cena za obě 4500,-
Tak kdo si je dá pod stromeček? 📩
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.