SAMOMLUVA PŘI HLEDÁNÍ

Je to teda blbost,nic naučnýho se v tomhle tématu nedozvíte,ale zajímalo by mě,jestli se vám nestává,že při hledání občas trpíte samomluvou?Já jsem se dneska právě přistihnul...Takže už z toho asi debilním :-)

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von VostepDr 13.3.2011 20:01

běžný jev. Jako kur..., do pr..., kdo sem dal tu větev, zasra.. folie atd. :-D :-D :-D

Hledám už léta,stejně tak dlouho si mluvím pro sebe,neboj ,folie kopu furt,někdy se za ten signál může schovat pěknej úlovek,ale nadávky padaj furt. :-)

Nejvíc nadávám lidem do bordelářů , než jsem začal hledat , myslel jsem si že lesy jsou zaneřáděné ponejvíce v okolí cest a na místech snadno dostupných teď jsem zjistil , že stopy civilizace jsou kdekoli, kde si jen vzpomenete.

Také držkuju, jací jsou lidi prasata. Asi jsem byl také (ale jen trošku), dokud jsem nezačal hledat. Od té doby, co hledám s detíkem, tak ne (jenom nedopalky cigaret). Všechen bordel do kapsy a domů. A teď také napravuji, co jsem dříve na přírodě páchal - odnáším bordel po druhých.

Zdravím všechny ,nejvíce mě nas,,, když jdete v lese po staré cestě a narazíte na dvě hromady plastů skla gumové těsnění a další bordel který tam navezl někdo který šrotuje stará auta. Nepřejte si slyšet ty slova co ze mě jdou.Po sobě v lese a nikde bordel nenechávám, při hledání mám na sobě bundu Švýcarské armády má po obvodu 5 velkých kapes když odcházím, nemohu se ani kolikrát pořácně pohybovat co vykopaného železa , drátů i al materiálů odnáším, vnuk to třídí a dává do zběru platí teď momentálně dost.

Začať hovoriť sám na seba je fyziologické, divné by práve bolo, keby sa vám to nestalo.
Báj o "trpení" tým samoneviemčím má síce pomerne odolné korene, ale je to len báj. Trpel by som skôr ak by som si nemohol pičovať popod nos o:-)

Já myslím, že to asi dělá občas každý.............

To jo každý trpíme při hledání samomluvou,a když řeknu že je to kec tak lžu.Třeba to krušný hory ode mne už znají snad celý slovník prostých slov když jdu a narazím jak už tu bylo řečeno na hromadu smetí a to jsem třeba 2 kylometry od civilizace v lese to by se ve mne krve nedořezali.Hezky den přeji.

Jasný,kafrám neustále 8-)

jo jasný hlavně když se neví co tam je . :-D

já když jsem v lese a chci si odpočinout tak si někdy povídám s garrettem :-/

Buď mluvím sám se sebou, nebo nadávám a nebo mluvím s detíkem :-D A to pokaždé co jdu hledat, někdy si už fakt říkám, že mi hráblo, když se poslouchám :-D

Nejsi sám. :-)

Tak tohle je na denním pořádku při hledání. A hlavně když jdu v noci :-O , to toho nakecám asi nejvíc :-D. Hlavně nedávno jsem při hledání potkal asi také "kolegu" .....ale schovával se :-(. Druhý den na večer jsem vyrazil na stejné místo kde jsme se zahlédli................ :-O našel jsem v těchto místech čerstvé vnitřnosti srny......v ten moment mi došlo koho jsem to vlastně potkal. Ještě teď se ježím z toho k čemu možná mohlo dojít,kdybych jej sledoval.. Chodím stále i v noci ......ale již si dávám veliký pozor na okolí.A pokud si nejsem jistý a začnou se mi lepit slipy na prdel :-) ....balím a rychlejším krokem peláším dom.. ;-).

Povídám si a povídám. A dost časté jsou věty:
"Zasranej myslivec."
"Já jsem malý mysliveček."
"Myslivcovo lejno."

Ale aby si někdo nemyslel: S mnohými si při setkání popovídám - i slušní chlapi se mezi nimi najdou. Jen už to prý není, co to bývalo...

Já mám psa a tak si povidám s ním. ,,Denny,copak to bude,kolečko,joo?No jo,je tam dvouhalířek" atak... :-D.

Samomluvou netrpím, ale přemejšlím že si začnu do diktafonu říkat nápad pro povídky.Neb mne toho nejvic napadá při hledání a doma už to ze sebe nedostanu.

Absolutne bezna vec,,tak pojd stribrnacku,ku... zase nabojnice,apod.
Ale u me to zaclo,kdyz mi umrel kamarad s kterym jsme zacinali
Tak si s nim povidam,jako kdyby byl se mnou,samozrejme jen kdyz jsem sam..

To já si povídám i když sám nejsem, dokážu si hezky jadrně i vynadat. Mé okolí už si zvyklo...

Dobry den Lesíčku tak co mi dnes necháš za poklady.Kurva to je dnes nádherně!Dokážu si to užít. ;-)

Koukam, asi jsem na tom hur nez ostatni. :-D

"Kam ted?"
"Tamhle na ten kopec."
"Zase jak dement na kopec."
"Tam se zakopovaly depoty."
"Ale ja zase najdu hovno."
"Stejne tam jdu."

asi pujdu k chocholouskovi 8-)

Nejsem psychiatr, ale zas tak úplně normální mě to nepřijde....ale škodlivý to taky není...

Ale jo,taky si občas zahraju divadlo jednoho muže. To jsem pak scénárista,herec režisér i divák v jednom. A občas se na sobě docela vychechtám. Už nevím kdo to řekl,ale samomluva je prý úplně přirozená páč tě nikdo nikdy nebude poslouchat tak pozorně jako ty sám... 8-)

já si povídám často,nadávám detíku a tak,onehda jsem kopnul asi 10 veterinární sprej a zčal jsem nadávat detíku jako děláš si pr..l ty de..le já se na to vy..ru a za mnou slyším copak dneska se nedaří a za mnou stál houbař tak od té doby se trochu mírním :-)

Omlouvám se a přehodnocuji názor. Občas pár slov pomůže. Dneska jsem si v trávě šlápnul na prkno, z kterýho čuměl hřebík. Ta svině rezatá se zastavila až o kost. Kterej debil to na mě nastražil...

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben