Skušenosti s policií a jiným zastoupením úřadů

Založil jsem toto diskusní fórum proto abych pomohl spoustě nových hledačů, kteří tápou v zákonech, které se tohoto tématu týkají. Skušenosti Vás ostřílenějších mohou pomoc mnoha začátečníkům i pokročilým. Kvalita tohoto fóra se odvine až na základě Vašeho přístupu. Proto vás žádám, aby jste se podělily o své skušenosti, ať jsou jákekoliv. Setkali jste se s birokracií, šikanou či jste udělali sami někde chybu. Pište a pomozte

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von Hurvy 14.9.2010 10:26

Já jsem se setkala s trošku nepříjemnou zkušeností, na kterou jsem si musela pozvat i právníka. Protože sama bych to nezvládla. Našla jsem na jedné louce nějakou minci, která mi nepřipadala, že by měla nějakou hodnotu. No nakonec se došlo na to, že se jedná o minci z dob Velkomoravské říše a archeologové chtěli vědět, kde přesně jsem minci našla. Tak jsem jim to místo ukázala. Akorát se došlo na to, že ta louka není státní pozemek, ale že je ve vlastnictví soukromého vlastníka, který se o to nestará. Jak se však dozvěděl o této skutečnosti, tak rychle začal mít zájem no a nakonec mě i obvinil za neoprávněný vstup na jeho pozemek. Spor jsem vyhrála, ale kdo by čekal, že kvůli mi to způsobí takové pozdvižení. Kdybyste někdo museli řešit legální záležitosti tak jako já, našla jsem na internetu společnost https://comeflexoffice.cz/sluzby/pravni-sluzby, která mi pomohla uplně se vším.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben