Snížek

Přátelé, kdo znal uživatele Snížka - Michala Poláka, mám pro Vás velmi smutnou zprávu. Michal v neděli 23.6. náhle zemřel.

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von simo 26.6.2019 17:17

R.I.P.

To je strašně smutná zpráva. :,-( :,-( :,-( Na LP patřil skoro jako inventář.

Bylo mi ouvej, když jsem se to dozvěděl :-(. Je to na prdlačku...

Je to moc smutný. Osobně jsem Snížka neznal,a ani nevím kolik mu bylo roků, ale co vím je to že odešel velkej Chlap,kterej měl velikej přehled a zkušenosti.... Škoda dobrýho člověka.

A když budete dělat třeba nový poligon můžete mu dát jeho profil Snižkův poligon zaslouží si to už ted to citim že tu chybi
:-/

Na MH bych udělal sbírku a poslal to rodině jako projev soustrasti od LP. Malý gesto od neznámých kolegů...

Newt taky mně to napadlo a su pro,peníze sice nejsou všecko ale když odejde chlap s chalupy tak je asi každá pomoc dobrá

Když bude kam nejsem proti motorkaři jdou příkladem je to taky koníček na úkor rodiny který nám věnoval snizek dost a jak říkáte peníze nejsou vše ale pomuzou v dané chvíli a bylo by to jediné co mohu dát za um Snižka a pomoc kterou nám dal

Snizkova práce na LP
8388 komentářů
473 artefaktů
158 mincí
To je myslím slušná práce plus nádherné foto

62 článku

Klucí když bude sbírka dejte vědět,nebo upozornění chodím sem tak jenom občas.Dík.Jinak su pro.

Dlouho jsem tu nebyl, ale tohle je rána.Nechť je Ti země lehká kolego. :,-(

Marku, dal bych sem číslo konta, zpráva pro příjemce bude "Snížek + nick", určitě se kluci přidaj a třeba jednou týdně udělám příspěvek se stavem a nickama. Na MH přivezu prachy a pokusíme se je předat, pokud seženeme kontakt.
Tak ne, teď to čtu a vypadá to blbě, nikdo mě nezná, jen pár lidí, to takhle nejde.
Nechceš sem dát číslo svoje? Stejnej postup. Myslím, že to bude parádní.

Jsem pro ale do dneška nevím:Kdo to byl,odkudˇbyl,kolik mu bylo let a co se stalo! Za info díky!

Snížek byl z Kněžic ,mezi Jihlavou a Třebíči.
Hledej sladce kamaráde. :,-(

Ahoj,jmenuji se Jiří Bártů,byl jsem Michalův blízký kamarád. Michalovi bylo 40 let ,byl svobodný, bydlel sám. Zemřel náhle na akutní mozkovou příhodu. Všechny jeho nálezy budou shromážděny a bude z nich vytvořená stálá výstava v Knežicích na zámku. Bude naplánována hledačka na jeho počest, bližší informace sem potom dodám. Pokud by jste chtěli bližší informace,napište mi do zpráv,jsem v kontaktu s jeho rodiči i sestrou.

Ahoj. Tak to by určitě stálo za článek na hlavní stránku. Prosím pokud můžeš, tak mi napiš do obálky a nějak to sprodukujeme, včetně pozvánky na výstavu. ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben