zřícenina na mém pozemku

Chtěl jsem se zeptat, jeslti když bude zřícenina hradu na mém pozemku zda tam můžu hledat?

In der Kategorie Zusammenarbeit mit Archäologen, Erstellt von vesy 2.4.2013 10:59

podstatě co je na mém pozemku je moje ne?

Teď si s tímto tématem udeřil jak se zdá hřebík na hlavičku. Podle toho, že člověk jedná v dobré víře, že je to jeho, by to tak mělo být. Ale vem v potaz tu miliardu §§§§§.... současné legislativy. Stát v němž žijeme chce vždycky nějaký ten poplatek a to úplně za všechno, pomalu i za vydejchanej kyslík. Nic méně čecháček si vždy dokáže poradit a nejlíp to vystihuje pořekadlo " Drž hubu a nic se Ti nestane" ! Kdyby to měl obyčejnej smrtelník všechno legalizovat, tak jen za neskutečně obrovskej tým právníků by zaplatil, jako za několik tuctů nejvyspělejších detektorů na této planetě a vzhledem k marnosti by ho za čas přestal ten detektoring bavit. Tím se nechci v žádném případě dotknout další motivace v tomto hobby, což je v podstatě zachování některých nalezených artefaktů, aby to příští pokolení někde v muzeu uvidělo a z čeho by si mohli ti naši následovníci vyvodit určitý názor, jak to vlastně v minulosti bylo s lidskou rasou - a to i kolikrát jakými nesmyslnými patáliemi si museli detektoráři v minulosti projít. Zdravím a jdu na frťana :-)

Bohužel vše co je v zemi i na tvém pozemku patří státu :,-( :,-( :,-( :,-(

to abi som aj krumple dal štátu

Kdyby jenom krumple. Po smrti patří tvoje mrtvola taky státu a může si s ní dělat co chce, včetně rozborky na prvočinitele. To už je pomalu lepší se nechat rituálně sežrat od kanibalů v tichomoří- tam je u toho alespoň pořádnej obřad a nedělají si z toho srandu a nedej bože ani byznys. :-P

Někde jsem slyšel že do určité hloubky je nález majitele pozemku a co je hloubš,je Po......ho státu

Toto myslím hovoří za vše:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Archeologick%C3%BD_n%C3%A1lez

Drobet přitažené za vlasy, no posuďte : http://instinkt.tyden.cz/rubriky/ostatni/fenomen/hledaci-pokladu-s-r-o_26310.html :-/ :-/ :-/

nebo toto : http://www.arup.cas.cz/?p=12890

To Krtek:Tak to stojí za přečtení teda!! :-O

krtek2 tohle číst nebudu!!!!!! :-P

Jak to tak pročítám,všude jsou ještě Husákovi zákony takže se nic nezměnilo ,krom Kapitalistické Demokracie

Jo jo holt pozůstatky kapiatalismu jak říkáš.. :-(

Tak určitě ne, strom si taky nemůžeš na svém pozemku pokázet jak se ti zlíbí. Pokud má už určitý průměr, je třeba žádat o povolení příslušný úřad jinak pokuta.

Jak se o tom dozví dr. Úlovec z Národního archivu, máte utrum - bude-li se jednat o základy tvrze.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben