Akt: Hrom do police

Lovec blesků

Přírodo, přírodo, kam chodíš na ty divy... Hrušinský, Tři veteráni
6 Stimmen
6 Stimmen

Kommentare

?

Hlinu je zakázaná, tak asi začnou přírodní divy. Martasku, mohl bych tě za všechny adminy poprosit aby jsi teď pár měsíců vkládal pouze příspěvky z nálezy. On sem každý rád dá něco zajímavého, co se mu stalo na hledačce. Ale je to tak nějak v opačném poměru než u tebe.

To jsem zvědavej jak na tohle bude reagovat.

Škoda zákazu hlíny, nikdo ani zdaleka neměl víc komentářů a byla sranda. :-D :-D :-D

Chápu Elmaru, má obavy o svoji obchodní značku. Ale já nikomu nekazím jméno ani značku. Lidé možná ne všichni ví, že se dá něco najít s detíkem i ve vzduchu, také zajímavé nálezy..Detektor se dá využít i jako vysílač radiových vln. Lze pak ulovit opravdu zajimavé věci, jako SOS vysílání, zbytky velkého třesku, nebo dokonce nějaký pulsar, nebo hromosvod na blesky.
Cívka není špatná elektronická součástka..Každý hledač je kreativec co občas na lovu zakopne o nějakou babku nebo bábu na sušení :-), nebo ten nález ze země.

Elmara má pravdu, každej dá do klubu to, co považuje za zajímavost při hledání a že to Martasek nechápe. Já tam měl čokly a nikomu to nevadilo, kdyby jo, už to tam příště nedám. Protože to nepíšu pro sebe.
Ale mě teď nevadí ani tenhle blesk, líbí se mi to. Co mě však extrémně baví a jinýho naopak štve, je Martaskovo přesvědčování nás všechny, že on je něco extra, že míří jinam než my. Že ho nechápeme a nejsme ho hodni. Po vyčerpání všech argumentů začne s "tydlitátama", "budlikybudlikama" a nesmyslnýma odkazama na YT.
Tak kvůli tomuto otevírám jeho klubovky jako první, protože je jeden z lidí, na kterých vidím, že na tom nejsem zase tak zoufale a děkuju mu za to :-D.

Tomama: jestli to nemá bejt Thórovo kladivo :-P

To Newt: sice máš psy , ale máš taky Verču , ta dává tvým příspěvkům další rozměr ;-) dokážu si ji predstavit v té vaně co měl martasek v minulém prispevku :-D :-D

Tomama - taky mě to napadlo :-D

Jelda - Jéje, tak o vanu jsem asi přišel, byl jsem mimo a standardní odpověď pro tebe - JELDO TY JSI VŮŮŮL! :-D :-D.
Jedu s Verčou na Orlík, tak ti ji nafotím ze všech stran a udělám pro tebe a joeblacka klubovku :-D :-D.
Takový půlnoční koupání s Verčou...to se bude líbit a na závěr dám fotku se sežraným dvouhellerem, ať to má šťávu :-D

To bereme ;-) :-D :-D

Já to chci taky vidět !!!! :-D ;-)

Pro Newt.Tak jak to má být pdle technického výkresu ze všech stran.Nárys,bokorys,klito...... :-D :-D :-D :-DTakže budem čekat. ;-) :-)

Jo radši Verču,tenhle tatrman to asi nepochopí :-/ :-( :,-(fotky blesků jsou v cajku,ale ty jsi vedle jak ta jedle :-O :-O :-O 8-)

Kaviárový tousty..to je vůl

Nebudeme tady z toho dělat pornokanál,ale Verču chci taky!!! :-D
Taková baba s lopatou má víc toho epílu než hliněný potvory. ;-)

Hlíněná golemka s kamenem z doby kamenné, by jistě nebylo nic z historie. o:-)

Omlouvám se ti Martasku, až teď jsem si uvědomil, že ti zaplevelujeme tvůj příspěvek, to jsem si neuvědomil. Končíme, pánové, vzkazy pro Verunku do SZ, všechno předám ;-)
A ty Vláďo, sorry.

Máš pravdu. Koho to vytáčí, ať to nečte. Blesky jsou náhodou fajn věc. Palička? Vem to čert :-D

Já vím kde tady leží zhruba pravda respektive pomezí fantazie a řádu. Nikde není dané, že člověk musí aktivně vyvíjet úsilí z levé nebo pravé hemisféry. Stejně jako dělat rozdíl mezi levákem a pravákem. Tady je většina praváků mi přijde. Asi nějaká hledačská strana ne.

Nicméně již mám v hlavě další věc a bude souviset s nálezy a žádnou koláž nepoužiji to není můj styl.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben