Depůtek z třicetiletky

První zářez na pažbě! :)

V práci karanténa, novej stroj, tak proč nevyrazit ven.. Vydal jsem se do celkem úzkýho lesíku, kde jsem před lety kopl s GM4 krásnou Mařenku a pár grešlí. Bylo krásně a říkám si kdyby tak po pěti letech aspoň goldík.. Poposkočil bych si a hurá domů! :) Ale nic.. Prodírám se křovím, překonávám pařezy a zasekávám se každým krokem o ostružiní. V kapse deset ptačích kroužků (obr.1), pár R-U drobných a hromadu mysliveckýho šrotu. V tu ránu signál v mírném svahu.. Odhrnu listí, rejček zapenetroval a z cca deseti centimetrů, snad ani ne, na mě vykoukl tenhle krasavec.. (Obr.2, Obr.3). A po chvíli druhej a třetí a jak to šlo dál a nabíraly na hloubce, dostal jsem se do 35cm, kde se na mě usmívalo keramický hrdlo. Bušení srdce, v hlavě "ty vole DEPOT!" no a taky že jo! :D Kurde! Pár cigár, zvedám telefon, hovor, do půl hodiny jdu naproti autu. Přijíždí kluci z archea... A jelikož odevzdáváte i VY!!! tak dál už to znáte... :) Přeju zažít každýmu slušnýmu! :)

Obr. 1
Obr. 1
Obr. 2
Obr. 2
Obr. 3
Obr. 3
7 Stimmen
7 Stimmen

Kommentare

Super přístup ;-)
Gratulace jako sviňa
A možná i ten gold tam byl
:-O :-O :-O :-P

To je mazec. Gratuluju ;-)

Díkas! ;-)

Ciwe, tak to je nejvíc. Na tohle si asi ještě chvíli počkám... gratulace veliká!!! 8-)

No jasně, najdou tam nějakou 1622 a jiný perly, dohodi ti tam pár olamanku z aukra aby se neřeklo a všichni budou spokojený 😌

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben