Dnešní dohledávka větrníkù .

26 větrníků a jeden stříbrňák

Dnes jsem vyrazil na dohledávku a vzal jsem s sebou syna, aby si protáhl tělo od počítačových her🙂. Po vkročení do lesa se na nás vrhlo mraky komárů, bylo to kousek od místa nálezu odznáčků z minulého týdne, ale zarostlé to bylo mnohem více. První kop byla spojka z hydraulické hadice, potom" čokoládový zlaťák" a daší skoro povrchovka 20ceti krejcar. Potom padl první odznáček, který dohledal syn a už to bylo veselejší. Celkem dnes padlo 26 kusů a asi tam ještě budou ovšem ta všehopřítomná bzučící havěť nás po dvou hodinách donutila k odjezdu.

Džugle😀
Džugle😀
Dvacítka
Dvacítka
Jeden kus
Jeden kus
Na pařezu
Na pařezu
9 Stimmen
9 Stimmen
unbekannt
2179 10

Kommentare

Už mužeš založit stranickou buňku NSDAP. :-D :-D :-D :-D

Paráda 👍

Pěkný to máš :-) :-)

Pěkná hromádka větrníků :-O
S tou havětí - v jednom (mém) lese je to peklo, komáři a kloši útočí fest. Ale byl jsem před pár dny v jiném lese a - světe div se - o kloše jsem téměr nezavadil a komár zabzučel jen občas....

Dobrá práce. Fajn, že jsi vzal kluka. ;-)

Jo na podzim bych to tam vyřádkoval 😉

Stranická buňka to zabiĺ :-D jinak letos je repelent důležitější než rejč... Na klošaky funguje sežrat stroužek česneku, ale za hoďku zase znova.... Mám to osvědčený,... Lítat furt, aldd nejsou tak invazivní ;-)

Na hledačku paličku česneku a lítal bych po lese jak zeppelin. :-D

:-D :-D

:-D :-D ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben