Doba dřevěná.

ale krásná.

Tak zase pár kousků ze sbírky+katalog výrobků.Ta soška je řezba jednoho méého známého,bohužel už zemřel.Je to řezáno podle kreslířů z Dikobrazu.Tak dám taky soutěž.Kdopak maloval předlohu?

6 Stimmen
6 Stimmen

Kommentare

;-)všici vedle :-D

Tyhle nosy kreslil Švandrlík, no ni?

Krásná práce, taktéž velmi oceňuji, jsouce od fochu....
Není to Barták???

:-Dzas kluci vedle :-D ;-)kdopak to tak maloval metaře? ;-)

Dobrá, tak dvojice BaPe ???

Peter Kriššak

No tak to zase čumim ;-)můžeš nám to zjednodušit a říct nám co ještě nemáš :-Dto máš doma buď hodně přístavků nebo jen uličky :-D

:-Duličky zatím ne :-Dhttps://www.cervenyknir.cz/jurena-ulicni-vyber-51828v

Nojoooo, Juřena :-D :-D

Moc krásný dřevěný věcičky. Zvlášť ty formičky na máslo. Ty metaře z Dykouše si pamatuju ,ale na Juřenu bych si nevzpomněl.

sem hledal jeden jinej katalog a tenhle sem začal prolistovávat a si říkám,tohle mám,tohle taky a byla klubovka. :-D ;-)jinak těch figurek mám přes dvacet,je tam Neprakta,Ceplecha,Renčín,Kerles. ;-)

Všichni tito pánové které jmenuješ,byli mistři svého oboru. Jenom škoda, že až naše generace nebude,upadnou v zapomnění stejně jako Dikobraz.

:-D :-D :-Dno,doutník mám zrovna v ruce a vesele dýmám,ale ten je můj.A korunovční ?ne já su jenom korunovanej :-D :-D

:-Dpřihlásil sem se do konkurzu na obecního blázna.Nebyl jsem přijat protože mám dvakrát vyšší kvalifikaci než je požadovaná :-DA to hovno budeme mít hned po volbách všeci,netřeba se snažit o:-) :-P

Pěkný kousky Kvašáku. ;-)

Cemente, nevím jestli znáš toto:

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Um%C4%9Blcovo_hovno

Taková klasika. :-)

Hehous:
💩💩💩👏👏👏

Cement, to asi není k jídlu. :)) Předpokládám, že to nemá datum expirace. Tohle hovno zraje jak víno, nestyděl bych se mít pár plechovek na půdě. :-D Klidně bych vyprávěl, že mám doma hovno. ;-)
Tenhle Ital dovedl absurditu v umění k dokonalosti. :-)

:-D :-Dno ja si myslím že kvalitou to možná předčí i některé výrobky,které jsou u nás prodávány jako potraviny :-D :-D

Náhodou, není lepší „lunchomeont“ než od Hamé. Sice už nejde napíchnout na klacek jako za bolševika, nejde napíchnout skoro ani už na vidličku - ale ta chuť, TA CHUŤ! ;-) ;-)

:-D :-D :-Dnáš nový jogurt,z extra velkýmy kousky odpadu :-D :-Da Cémo,nebyly o:-)Po nich bude jen větší a delší :-P :-D :-D :-D

Jojo, byly to krásné časy :-) :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben