Doba kamenná nový nález nová inspirace.

Pozor příspěvek obsahuje už ne hlínu:0) Martas

Tak dlouho člověk přemýšlí nad přírodou a hledá a když něco takového najde tak to musí z duše zas ven. Tak Vám všem hledačům po dlouhé době věnují nikoliv sochu, ale můj obraz ke kterému mě inspiroval nález pazourku. Jelikož se ale bude jednat o náročnou trilogii celkem třech obrazu z doby kamenné, věnuji lovcům za jejich překrásné nálezy obraz první: Ötziho výstup do ledovců ( 3100 př. n. l. ).
Ötziho pazourek
Ötziho pazourek
5 Stimmen
5 Stimmen

Kommentare

Hmm, je vidět že tvé estetické cítění je na vyšší úrovni, plátno je pro tebe určitě lepší než hlína, musím říci že takovyto skvost by p. Knížák koupil minimálně za 500 000kčs, a pověsil by ho hned vedle umeleckeho díla F. R. Čecha znějící zvířátka hledají piču. Měj krásný den a doufám že tvé nádherné výtvory uvidíme častěji ;-)

;-)já už na barvy nešáhl kolik let,ale to přijde :-)bohužel jakej koliv člověk,jakmile nemá písmenka před jménem,navždy zůstane amatérem,všechna amatérské soutěže byly zrušeny,o to se akademici postarali,aby se jim nevyloupl novej Libor Vojkůvka a nedělal jim konkurenci. o:-)

Dělám na obrazu už tři měsíce dalším a ještě další dva budu. Myslím, že to bude značně náročná záležitost. Už ho mám hotov že 60%. Obraz: Ave Ceasar a Colosseum, souboj mýtických bohů. Mě papíry nezajímají. Vše je o lidské duši a talentu. Na to není žádná škola.

O jakýho císaře půjde? Jen tak, ze zvědavosti...

Já myslím že na ty tvé super výtvory je potřeba zvláštní škola, toto totiž jen tak někdo neumí :-D

To je ovšem luxus obraz, jen tak dále... Fandím ti martasku :-)

Tak nevím jak to pobrat. Kritiků mám rád ale trochu nevím zní to jako vše co děláš stojí za hovno. Inu třebas jo. Co se týká barvy ledu tak pozor. Původní arktický led měl skutečně sytě modrou barvu. Ten původní prastary. Kdo nevěří ať se podívá na jeden dokument kde se o tom hovori, rád pošlu odkaz. Jinak pokud bych měl produkovat fotografie tak to může každý vyfotit a je to. Já myslím, že tvorba je tvorba a led může být i růžový. 8-)

Martasek má pravdu, led může bejt fialovej, nebe chlupatý, pán dvouhlavej. Je to věc každýho čmárajícího individua.
Co se týká talentu, Martasek ví, že ho má. On to ví a nic na světě ho nepřesvědčí o opaku. Nechal bych to tak.
Jenom palčák nedám, proč? Protože se mi to nelíbí. A to zase vím já.
(A co ten Caesar? Kterej to bude v tom Koloseu?) ;-)

Ten Ceasar budu já s fotbalem v ruce. Na plátnu je možný všechno.

Fotakem.

Newt..... Já musím uznat že mě se ten obrázek zamlouvá, připomíná mi to obrázky co jsme měli v učebnici dějepisu ve škole, nehledě na to že bych to v životě takto nenakreslil :-) ;-). Já palec dam :-)

Neumím operovat žlučník, ale to přece neznamená, že proto, že bych to nezvlád, nemůžu mít výhrady k doktorovi, kterýmu zůstal táta na stole. Když se mi nelíbí obraz, socha, film, skladba, tak to přece nemusím umět dělat líp. Mně stačí napsat, že to podle mýho názoru stojí za prd.
Já proti Martaskovi nic nemám, neútočím, určitě má obdivovatele. ;-)

;-)tak,tak.ono nejlepší je dělit jakoukoliv tvorbu na líbí se mi a nebo nelíbí se mi.hodnotit jestli je to špatně nebo dobře udělaný je nesmysl.nekoupil bych si Picasa,i kdybych na to měl,protože se mi nelíbí a přitom je to uznávanej umělec.dovedu si představit jak zdrbali v tlupě výrobce věstonické venuše,že ji udělal úplně blbě a dnes je to v rámci celého světa jedno z nejhodnotnějších děl.a tu bych si klidně koupil, ta se mi líbí. ;-) :-)

Moje řeč ;-)

Je to tak. Kvasak a ostatní. Zajimavy je, pokud clovek zvladne ruzne styly. A to je ukol v moji malbe. Tudiz jiny obraz bude jiny zcela a jinou technikou. A opet se bude tykat ve spojitosti nejakeho meho nalezu.Jako Nostradamus a ke každému proroctví 4-verší jeho.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben