Druhá

Další pokus o výrobu funkční spony.

Zdravím Vás kolegové, zde je výsledek druhého pokusu. Nejsem s ní zcela spokojen, ramínko vyšlo delší než byl původní záměr a proto je výsledný tvar spíše kompromisem. Zachycovač je vytažený na půlkulaté babce. Jde to krásně, jen to udržet na místě. Výchozí materiál je opět nerezová kulatina průměru 6 mm. V místě ramínka překováno do tvaru rovnostranného trojuhelníku. Patrně ji ještě upravím. Jak to řekl Einstein ,, Kde je cíl, je i cesta". Ať se Vám daří.

21 Stimmen
21 Stimmen

Kommentare

;-)u té kovařiny je jedna specifická věc.Pokaždé když začneš nějakou novou práci,tak je to jako by ses znovu vyučil.Není to sériová výroba a každej kus je originál a u některých věcí člověk musí dumat nad technologickým postupem aby si některým krokem nezabouchl vrátka a mohl vůbec pokračovat. ;-) :-)

Nejhorší je u podobných věcí měřit rozvinutou délku 8-) To je dobře na palici. Taky se mi stalo, že se z nerezi po nějakém desátém ohřevu vyžíhají ušlechtilé vlastnosti a zbyde jen tvrdý, obyčejný železo chytající lišku. To je třeba u prstýnků a náramků celkem na prd. Jeden aby se pořád učil :-)
Opět krásná práce! S kladivem i foťákem ;-)

Moc pěkné, hezky sis pohrál - se sponou i fotkama :-)

Nádhera....nevím co jiného dodat. :-)

Super 👍😉

Pecka 8-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben