Jarní probouzení

Pořád je co objevovat.

Mě to probouzení letos trvalo trochu dýl.Po prodělaném covidu, jsem se jen těžko dostával do formy.První hledačky trvaly setva půl hodiny a měl sem toho dost.Postupně se dech začal vracet a přišly i nějaké nálezy.Není toho moc,ale líp už asi bylo.Ale proč naříkat,když je kolem nás tak krásně.Tak se podívejte a užívejte jara.

23 Stimmen
23 Stimmen

Kommentare

Pěkně se na to kouká, ať se daří a ať se vrací kondice!

Moc hezky udělaná klubovka. Pěkný fotky i nálezy. Přeji hlavně zdraví. Ostatní už nějak příjde samo.👍👍👏👏

fotky.nálezy i básnička pěkný akorát to slovo SDÍM mi tam moc nesedí ale to ty básnické střeva tak píšou třeba takový Cement by mohl vyprávět že? :-D :-D :-D :-P

Moc pěkné a hlavně zezačátku žádná divočina ;-)

:-D :-D :-D 8-) :-P :-P :-P

Máš to pěkný,mě ten virus držel únor až březen a zadejchal jsem se i cestou na záchod.Pak jsem vylezl na dvě hoďky na písečný pole a bylo po zadejchávání už se mě držel jen kašel.A po každý další procházce to bylo zase lepší,prostě čerstvý vzduch dělá svoje(a taky pěkný nálezy.

;-)moc pěkně udělaná klubovka :-)tak co nejrychlejší uzdravení,já si jako po kovidu připadám už deset let :,-(A lesy dou do háje všude,u nás už skoro nikde nic. :,-(

Luxus prezentace a nálezy taky ;-)Gratulka a palec ;-)

Krása 👍😄 preji at se brzo z toho dostanes. Me na tu svinu umrel kolega z prace... 😞

Mooc pěkná klubovka, krásné fotky. Přeji ti brzké uzdravení, ať máš sílu a výdrž na pořádné výlety za pěknými nálezy ;-)

Pěkný fotečky. :-)
Přeju dobrou formu. ;-)

Děkuju Vám všem za podporu.Ať se daří.

Super klubovka, ať se ti daří.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben