keramika

datace?

Ahoj .. Dokázal by někdo tyhle střípky zařadit do nějaké doby? .. Měřítko toho střepu je přibližně 5x4 cm .. Děkuju ..

keramika
keramika
0 Stimmen
0 Stimmen

Kommentare

Vyčerpávající příspěvek do secretu, střep je starý 8-)

.. a tvoje reakce je naprosto zbytečná !

... asi jako tento "příspěvek"

Nezlob se kolego, ale kuldat má pravdu. Těchto střepů jsou na polích mraky,možná chceš slyšet, že je to doba římská, nebo latén, ale si je to doba bronzová ;-)

loki to je doba hliněná ty troubo :-D

Tenhle střep keramiky se vztahuje k určité malé lokalitě, kde se nachází takových totožných tipů střepů spousta .. Proto jsem chtěl znát názor někoho, kdo mně může poradit konkrétně s tímto kouskem střepu .. Vybral jsem kus, kde jsem předpokládal, že podle vpichů v keramice by mohl někdo zkušený vědět více .. Asi jsem měl vyfotit i druhou stranu ..
Nemám zde v příspěvcích žádné bronzové sekery, dýky, nože .... tak je to možná pro vás nezajímavý příspěvek .. Ale já tu hledal odpověď, protože vím, že jsou tu přes keramiku znalci ..
Víte, poslat do hajzlu umí kde kdo, já chtěl jen radu ..

do hajzlu tě nikdo neposlal

Nikdo tě neposlal do hajzlu,toto je do lovců historie,dokonce to tam uvidí víc lidí a tím je větší šance na určení, toť vše

Ono ani není důležitý to měřítko( u střepu), jako trošku víc fotek a pokud je tam těch střepů hodně, tak víc střepů. Nikdo tě tam, jak píšeš neposlal, jen by každej ocenil více materiálu k určování.

Tohle jsem nevěděl, chodím sem zřídka ..

Tak teď už to víš! ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben