Malý zázrak

Polní překvapení

Tak z nouze jelikož není kam jít vyrazil jsem do lesa.U nás ještě ani nesekaj louky o to větší překvapení na mne čekalo u lesa asi pět polí a zaoraných sice je ještě předtím "navoněly" ale na to jsem nedbal a skočildopole.No moc toho nepadlo ale píseček a pole my navodilo úsměv.Jezdím teď na výpravy po okolí na červeným "ďáblovi"a čekám kdy si to blbě spočítám a budu tlačit.Ale na couračky dobrý.

Nádhera
Nádhera
3 Stimmen
3 Stimmen

Kommentare

Krááásný políčka, hned bych šel pomávat :-) Tady teprve leze kukuřice, obilí stále zelené, řepka ještě žije....takže si musím počkat.

Divím se, že "červeného ďábla" netlačíš už teď, někdo ti z něj šlohnul motor :-O :-O

Jo skusím to asi ještě o víkendu je to poblíž lokality kde padly dva depoty stačil by mně ale i jenom jeden stříbrňák. :-) Ďábel má motor v zadním kole tak tam ještě je a baterky pod sedlem,umí to rozvášnit až na 35 za hodinu.Ale ještě jsem nezjistil dojezd asi bude ke 30 kilákům ale po lese to je paráda jedeš potichoučku, když nepotkáš rygol to je pak docela rachot.Lesy my moc nejdou tak aspoň koukám na tvoje videa moc pěkné. :-D

Nojo, proto nevidím motor, když je to elektrický :-D :-D
A na moje videa nekoukáš, nejsem z YT. Z toho bleju (furt reklamy) a s kamerou bych se netahal. Sestříhaný videa z hledaček jsou akorát lákačky na pitomce, co si koupí detík s tím, že zbohatnou :-) Vždyť je to tak "ízy", něco najít a vykopat, neeee....

Ten "tvůj" je tady jako Prospektor.cz, ale moc se nálezama nepokocháš...
Tak držím palce, ať ti něco padne a získáš k lesům lepší vztah ;-)

Jo jasný chápu, :-P

Mám to s lesem podobný,snad to bude lepší 😀

Nevím asi nemám vlohy na les buď je to džungle kde se nedá chodit nebo tam nic není když je choditelný.No letos padl v lesíku aspoň první stříbrňák.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben